Потік гідропідсилювач пасат B3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем anjik, 5 гру 2012.

1. anjik

anjik Початківець

VW PASSAT B3
    Товариші, підкажіть що робити. Зпочатку майже не було помітно що гідрач підтікає, я підливав декілька грам на на декілька тисяч км. , а в один прекрасний момент я побачив велику калюжу під машиною. Не знаю звідки може тікти. Підскажіть з чого починати дивитися.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З рульової рейки?

3. anjik

anjik Початківець

VW PASSAT B3
    я точно не знаю звідки саме але напевно з неї...

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    З ями!:) вибачаюсь але інколи такі питання просять саме такої відповіді. Текти може з будь якого місця контуру г/у, визначити легко: заганяєш на яму,відкриваєш капот, береш в руки ліхтарик і вперед передивлятися всі трубки, насос, а вже потім рейку. Якщо видимих підтікань немає тоді звертаєш увагу на пильники рульової, та я на 100% впевнений що поверхневий огляд дасть відповідь "звідки тече".

5. moniiskii

moniiskii Початківець

passat b3 1.6td
    В мене теж таке теж було в тому році,потекла рейка,міняв на б.у,катаюсь уже рік)

6. gelo

gelo Початківець

VW PASSAT B3 ,1.8 RP 1989-був
    Теж потікла рейка. Залив герметік -HI GEAR- в бачог ГУРа. Їжджу вже 3 місяці і нічого не тече.Пробуй.

7. anjik

anjik Початківець

VW PASSAT B3
    передивився все, тіче з рейки з пильника. Не знаю чи реставрувати чи б\у брати і яка різниця в грошах буде???

8. anjik

anjik Початківець

VW PASSAT B3
    І скільки тобі обійшлася б\у рейка???

9. anjik

anjik Початківець

VW PASSAT B3
    Можна булоб попробувати, але мені здається що це треба було робити ще тоді коли витік був мінімальний... Бо зараз вже тіче струмком.....

10. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    если потекло с рейки и полные пыльники масла, то можно попробовать заменить сальники...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)