Товариші, підкажіть що робити. Зпочатку майже не було помітно що гідрач підтікає, я підливав декілька грам на на декілька тисяч км. , а в один прекрасний момент я побачив велику калюжу під машиною. Не знаю звідки може тікти. Підскажіть з чого починати дивитися.
З ями! вибачаюсь але інколи такі питання просять саме такої відповіді. Текти може з будь якого місця контуру г/у, визначити легко: заганяєш на яму,відкриваєш капот, береш в руки ліхтарик і вперед передивлятися всі трубки, насос, а вже потім рейку. Якщо видимих підтікань немає тоді звертаєш увагу на пильники рульової, та я на 100% впевнений що поверхневий огляд дасть відповідь "звідки тече".
Теж потікла рейка. Залив герметік -HI GEAR- в бачог ГУРа. Їжджу вже 3 місяці і нічого не тече.Пробуй.
передивився все, тіче з рейки з пильника. Не знаю чи реставрувати чи б\у брати і яка різниця в грошах буде???
Можна булоб попробувати, але мені здається що це треба було робити ще тоді коли витік був мінімальний... Бо зараз вже тіче струмком.....