Доброго дня, чи ночі шановні! Мій знайомий застряг під Чернівцями в пгт. Хотін. Лт-шка перестала заводиться і подавати ознаки життя. Пошук місцевих "прямих ручок" не увінчався успіхом. Швидше за все у нього банально запарафініло фільтр, але в машинах він повний чайник. Може, хто дасть телефончик або адресок умільця в Чернівцях(до них 60 км.)? До Києва тягнути Лт-шку, ніби, як те не дуже... З повагою...
Відповідь: Потрібен дизелист у Чернівцях чи поряд... 80953829728 майстер недорогий перше село за чернівцями в напрямок Стороженця, мені поміг. моторист, погодиться працювати навіть в неділю незнаю як на рахунок дізеля але спробуй. звати здається Володя но точно не памятаю.
Відповідь: Потрібен дизелист у Чернівцях чи поряд... Мої бувші однокласники - два брати близнюки Леня та Ігор - одні з найкращих спеціалістів по дизелям в Чернівцях. Займаються ЛИШЕ дизелями (легкові, буси, фури) біля 5 років. У наих великий теплий бокс, апаратура. Але як правило черга и запис. Дзвоніть 80506088042, Льоня. Скажіть шо від Льоші Архелюка