Потрібен ДПДЗ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем bass, 16 тра 2011.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Куплю ДПДЗ до мономотроніка СЕМИКОНТАКТНИЙ.
    Код 3437022

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Василь ти його ще раз перепровірив...?

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ні, ще не провіряв, але після того як ми його зрушили, машина почала вести себе адекватніше (хоча все одно тупить деколи), про розхід ще сказати не можу, але виглядає що причиною був саме він, то ж, авось хтось з форумчан, десь та такий зустрічав чи знає де такий можна дістати.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    можна ще піти шляхом тику. купи собі такі зірочки щоб крутити його і пробуй крутити ним і їздити можливо що знайдеш положення де він може запрацювати. Тільки треба дуже по чуть чуть - вправо вліво. Нульове положення в тебе відмічено і вернутись назад завжди зможеш.

5. Vova357

Vova357 Початківець

VW GOLF3 1.8 AAM 1996
    А що саме не так?
    Окремо датчик не продається він іде з нижньою частиною моніка.

6. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Чотирьохконтактний дістати без проблем, по інтернету його навалом, а от семиконтактний, навіть з нижньою частиною моніка ніде найти не можу.

А причина? Комп показує, що датчик періодично дає неправильні покази. І я думаю, що із за цього жре більше 20 л/100км, і машина дуже тупить.

7. Vova357

Vova357 Початківець

VW GOLF3 1.8 AAM 1996
    В тебе акпп? Можу завтра запитати в знайомого може він має.
    Не пробував зняти його і протерти контактні доріжки, чи вони стерлись?

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Tak АКПП 01М. І дорожки виглядають протертими до підложки.
    Запитай будь-ласка.

9. Vova357

Vova357 Початківець

VW GOLF3 1.8 AAM 1996
    Запитаю. Завтра відпишусь.

10. Vova357

Vova357 Початківець

VW GOLF3 1.8 AAM 1996
    Нажаль нема(((
    Я взагаліто бачив фотозвіт на якомусь російському сайті про ремонт дпдз. Там його якось розсверлювали і опускали на 0,5мм вниз, таки чином контакти попадали на невитерті частики дорожки.

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Я теж той звіт бачив, але вважаю що то буде крайній варіант, оскільки там повозитися потрібно, і там не 0.5мм, а 0.25, тому що там відстань між канавками видно(там по кожній доріжці рухається трьохпелюстковий повзунок), і попасти між тими канавками то тре бути ще тим віртуозм механіки. І, той датчик викручується спеціальними ключами, яких у мене ще нема.

Останнє редагування: 20 тра 2011
  12. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Піся довгих знущань над сием чудом, я таки навчився його відновлювати, так шо дядьку Василь набери взавтра, продам талант))))

13. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Начувся вже про сей ваш талант "відновлювати, методом нанесення струмопровідного лаку" :)
    Спочатку маю намір підтвердити на алексі що причиною є саме ДПДЗ. Потім спробую втрафити на ті 0.25 мм, а вже як не вдасться - тоді до вас ;)

14. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Нєєєє, ето уже не наш метод:dance: його не на довго хватало((((

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Сьогодні був на Алексі - сказали датчику капут, і потрібно новий датчик, який окремо не постачається, а лише в зборі з нижньою частиною інжектора і коштує.... до біса грошей (вигідніше поміняти всю начинку авто :) )

Отже, шукаю новий датчик (семиконтактний 3437022), чи б/у, але справний, можна навіть з нижньою частиною інжектора в зборі (051133028P), хто знає, допоможіть знайти.

16. Vova357

Vova357 Початківець

VW GOLF3 1.8 AAM 1996
    Знайшов датчик? Якщо ні golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=26&t=30076

17. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    По цьому посиланню код моніка не той.

Та й мій датчик відновили (дякую Донецкому), але на скільки вистачить його не знаю, тому все ще в пошуках справного або нового.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)