Ні, ще не провіряв, але після того як ми його зрушили, машина почала вести себе адекватніше (хоча все одно тупить деколи), про розхід ще сказати не можу, але виглядає що причиною був саме він, то ж, авось хтось з форумчан, десь та такий зустрічав чи знає де такий можна дістати.
можна ще піти шляхом тику. купи собі такі зірочки щоб крутити його і пробуй крутити ним і їздити можливо що знайдеш положення де він може запрацювати. Тільки треба дуже по чуть чуть - вправо вліво. Нульове положення в тебе відмічено і вернутись назад завжди зможеш.
Чотирьохконтактний дістати без проблем, по інтернету його навалом, а от семиконтактний, навіть з нижньою частиною моніка ніде найти не можу. А причина? Комп показує, що датчик періодично дає неправильні покази. І я думаю, що із за цього жре більше 20 л/100км, і машина дуже тупить.
В тебе акпп? Можу завтра запитати в знайомого може він має. Не пробував зняти його і протерти контактні доріжки, чи вони стерлись?
Нажаль нема((( Я взагаліто бачив фотозвіт на якомусь російському сайті про ремонт дпдз. Там його якось розсверлювали і опускали на 0,5мм вниз, таки чином контакти попадали на невитерті частики дорожки.
Я теж той звіт бачив, але вважаю що то буде крайній варіант, оскільки там повозитися потрібно, і там не 0.5мм, а 0.25, тому що там відстань між канавками видно(там по кожній доріжці рухається трьохпелюстковий повзунок), і попасти між тими канавками то тре бути ще тим віртуозм механіки. І, той датчик викручується спеціальними ключами, яких у мене ще нема.
Піся довгих знущань над сием чудом, я таки навчився його відновлювати, так шо дядьку Василь набери взавтра, продам талант))))
Начувся вже про сей ваш талант "відновлювати, методом нанесення струмопровідного лаку" Спочатку маю намір підтвердити на алексі що причиною є саме ДПДЗ. Потім спробую втрафити на ті 0.25 мм, а вже як не вдасться - тоді до вас
Сьогодні був на Алексі - сказали датчику капут, і потрібно новий датчик, який окремо не постачається, а лише в зборі з нижньою частиною інжектора і коштує.... до біса грошей (вигідніше поміняти всю начинку авто ) Отже, шукаю новий датчик (семиконтактний 3437022), чи б/у, але справний, можна навіть з нижньою частиною інжектора в зборі (051133028P), хто знає, допоможіть знайти.
По цьому посиланню код моніка не той. Та й мій датчик відновили (дякую Донецкому), але на скільки вистачить його не знаю, тому все ще в пошуках справного або нового.