Потрібен двигун на passat B6 1.8 TSI, тип BZB

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Pashach80, 30 гру 2010.

1. Pashach80

Pashach80 Новачок

passat b6 variant 1.8 TSI
    Куплю двигун на passat B6 2008 року, тип двигуна 1.8 TFSI BZB.
    Можливо хтось має корисні контакти, або інформацію де можна його знайти...

Сам я з Києва, мій контактний телефон о5о 331 1о 63, мейл pashach80@ukr.net.

Дякую за допопмогу!

2. kym

kym Аксакал

a 100
    .
    Замовити в Польщі щоб привезли з Німців, або іншої Європи

3. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Якщо не секрет, що сталося? Вибирав авто саме з цим типом двигуна (враховуючи поради та відгуки компетентних людей) - двигун безпроблемний...ну наскільки це можна сказати про сучасні двигуни... :D

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    мому знайомуму на той двигун тянув помпу (тільки оригінал) потекла.Ціна 2500

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Ну, від браку ніхто не застрахований... я на свому моторі міняв на 40 т.км паливний насос високого тиску (5500грн. на "Алексі")... Цікаво як можна було "вбити " цей двигун на Б6???

6. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Колега мав те саме, при 60тис.. Чув від других аналогічне, шось там не альо, напевно недопрацьовано виробником.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Хтось заїхав тим пасатом на рельсу...розфігачили піддон... піддон заварили а машину продали. Автор допису купив машину. Машина проїхала 10 тис і забився масляний канал згоріла ГБЦ (шийки розпредвалів і посадочні місця). Видно коли варили піддон не знімали, і перепалене масло засрало канали. Почали шукати ... пара розпредвалів = 16 тис грн. Почали відновлювати в інституті Патона... а розпредвали трубчаті в середині рідкі солі натрію для відбору тепла. Робили робили ... а коли на машину поставили то вали полопали. і тепер стоїть питання чи купляти розпредвали за 2000 баксів чи шукати цілий двигун.... який я думаю потягне на 3-4 тис баксів( з розбитої машини)..... Машина на гарантії... німці відмовились робити гарантію.... сказали що погане масло заляли... це все з слів автора. От така невесела історія.
    Правда тут є пару неясних моментів..... щоб там у піддоні не було все мав злапати фільтр. У нас тут на форумі є Саша під ніком MixaJR.... коли міняли йому кільця то в нього у піддоні була жменя звичайного річкового гравію (піддон теж був вдарений і варився) видно коли поров піддоном хапнув той гравій і нічого чоловік якийсь час їздив з тим гравієм у піддоні.....).
    Більше того десь минулого року була подібна історія з Лупо. Згоріла ГБЦ від поганого масла. Були подібні трубчаті розпредвали і мені вдалось відновити все... видно у нас у ФМІ і на авіаремонтному кращі спеціалісти ніж у Києві.....))))))))))

8. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Блін...:hang1:...ото страсті... Почитав - і аж спотів!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)