Куплю двигун на passat B6 2008 року, тип двигуна 1.8 TFSI BZB. Можливо хтось має корисні контакти, або інформацію де можна його знайти... Сам я з Києва, мій контактний телефон о5о 331 1о 63, мейл pashach80@ukr.net. Дякую за допопмогу!
Якщо не секрет, що сталося? Вибирав авто саме з цим типом двигуна (враховуючи поради та відгуки компетентних людей) - двигун безпроблемний...ну наскільки це можна сказати про сучасні двигуни... :D
Ну, від браку ніхто не застрахований... я на свому моторі міняв на 40 т.км паливний насос високого тиску (5500грн. на "Алексі")... Цікаво як можна було "вбити " цей двигун на Б6???
Колега мав те саме, при 60тис.. Чув від других аналогічне, шось там не альо, напевно недопрацьовано виробником.
Хтось заїхав тим пасатом на рельсу...розфігачили піддон... піддон заварили а машину продали. Автор допису купив машину. Машина проїхала 10 тис і забився масляний канал згоріла ГБЦ (шийки розпредвалів і посадочні місця). Видно коли варили піддон не знімали, і перепалене масло засрало канали. Почали шукати ... пара розпредвалів = 16 тис грн. Почали відновлювати в інституті Патона... а розпредвали трубчаті в середині рідкі солі натрію для відбору тепла. Робили робили ... а коли на машину поставили то вали полопали. і тепер стоїть питання чи купляти розпредвали за 2000 баксів чи шукати цілий двигун.... який я думаю потягне на 3-4 тис баксів( з розбитої машини)..... Машина на гарантії... німці відмовились робити гарантію.... сказали що погане масло заляли... це все з слів автора. От така невесела історія. Правда тут є пару неясних моментів..... щоб там у піддоні не було все мав злапати фільтр. У нас тут на форумі є Саша під ніком MixaJR.... коли міняли йому кільця то в нього у піддоні була жменя звичайного річкового гравію (піддон теж був вдарений і варився) видно коли поров піддоном хапнув той гравій і нічого чоловік якийсь час їздив з тим гравієм у піддоні.....). Більше того десь минулого року була подібна історія з Лупо. Згоріла ГБЦ від поганого масла. Були подібні трубчаті розпредвали і мені вдалось відновити все... видно у нас у ФМІ і на авіаремонтному кращі спеціалісти ніж у Києві.....))))))))))