зняв я вчора свою коробку з метою поминяти щеплення, але робота припинилася коли хотів зняти маховик, бо немаю такого ключа як треба! Ми так подумали і дійшли висновку шо там стоїть ше рідне щеплення або хтось ставив оригінал. Мені потрібен ключик питу як головка на десять але грані в тих болтах не підголовку а під таку тіпа зірочку!!! Хто має відгукніться бо машина зависла на підйомеику!
Відповідь: Потрібен ключ!!! того я незнаю стукни мені буть ласка в асю 493188631, або позвони якось домовимося 237-98-17 80971960160
Відповідь: Потрібен ключ!!! Це не такий ключ як на полуосі. Це восьмигранна зірочка, здається на 11. В мене такий є. В Києві. Теоретично можу передати сьогодні поїздом разом з Маріковим дозатором. Якщо маєте змогу зустріти завтра рано - кажіт. Полюбе з вас обох велике пиво - особливо з Маріка, вчора стратив 3 години і наїздив кілометрів 60. Більше на ті кляті Теремки не поїду .
Відповідь: Потрібен ключ!!! Передавай той ключ по любому я з Маркіяном здзвонюся і заберу то на випадок як шо незнайду такого ключа!
Відповідь: Потрібен ключ!!! Без базару, пиво за мною. Поїзд зможу зустріти хіба шо після 10 ранку, особливості роботи. Тревел, якшо зможеш раніше зустріти поїзд, маяч, якось домовимось і дамо знати Оресту, яким поїздом відправити з/ч і ключ.
Відповідь: Потрібен ключ!!! та я взагалі без машини і шей на роботі сам всі порозїжалися тоже впринципі неможу. Може хтось може з клубу забрати з/ч і ключ з поїзда то зголошуйтеся ! ! !
Відповідь: Потрібен ключ!!! Велике спасибі Sasa за те шо поїхав на базар і купив ті головки , головка на 9 підійшла ідеально ! ! !