Привіт усім! Вирішив подарувати швагру свому руль для гамів. Що можете порадити з ХОРОШОГО? Придивляюсь на Дженіус, Логітех.... Може є в когось якісь конкретні поради про конкретні моделі?
Вибирай такий, щоби до стола кріпився дуже міцно і не гуляв. Також шукай з вібратором та щоби педалі були і щоб не скрипів коли крутиться. Решту все в цих рулів однакове.
Дякі, але не все.... Є двох-осьові, є трьох.... Хочу якраз трьох-осьовий, де газ і тормоз на педалях працюють на різних осях, оскільки малий - фанат раллі(Коллін Макрей, Річард Бурн)..... Самі гами рекомендують Логітехи....
Колись торгував комп.технікою і мав честь випробовувати Logitech MOMO Racing. Скажу так: емоцій маса, але приївся за 1 день. Для повного щастя треба ще здоровенну плазму з підтримкою 3D на стіну, тоді ефект буде що треба =)
також раджу logitech momo racing. я на нього слюнився поки був студентом. а тепер виріс і трохи мені то перейшло. шось жаба давить собі його купити... но, прийму в подарунок
Усім дякую за поради! Я на на нього і цілився. Правда ціна теж непогана - 100 уїв. Але я б сам не проти політати НФС алл сіріес на цьому рулі))))