Потрібен руль до компа.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Roman1986, 6 вер 2010.

1. Roman1986

Roman1986 Початківець

VW Vento 1,9TD, Renault Laguna I, 2.0 16v
    Привіт усім! Вирішив подарувати швагру свому руль для гамів. Що можете порадити з ХОРОШОГО? Придивляюсь на Дженіус, Логітех.... Може є в когось якісь конкретні поради про конкретні моделі?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Вибирай такий, щоби до стола кріпився дуже міцно і не гуляв. Також шукай з вібратором та щоби педалі були і щоб не скрипів коли крутиться. Решту все в цих рулів однакове.

3. Roman1986

Roman1986 Початківець

Дякі, але не все.... Є двох-осьові, є трьох.... Хочу якраз трьох-осьовий, де газ і тормоз на педалях працюють на різних осях, оскільки малий - фанат раллі(Коллін Макрей, Річард Бурн)..... Самі гами рекомендують Логітехи....

4. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Однозначно Логітех з вібро , маю такий - супер.

5. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Колись торгував комп.технікою і мав честь випробовувати Logitech MOMO Racing.
    Скажу так: емоцій маса, але приївся за 1 день.
    Для повного щастя треба ще здоровенну плазму з підтримкою 3D на стіну, тоді ефект буде що треба =)

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тільки logitech momo racing або G25/27

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    також раджу logitech momo racing.
    я на нього слюнився поки був студентом. а тепер виріс і трохи мені то перейшло. шось жаба давить собі його купити... :) но, прийму в подарунок :):girl_angel:

8. Roman1986

Roman1986 Початківець

Усім дякую за поради! Я на на нього і цілився. Правда ціна теж непогана - 100 уїв. Але я б сам не проти політати НФС алл сіріес на цьому рулі))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)