Потрібен такий девайс

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем ора, 4 лип 2012.

1. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Колеги, може в кось завалявся або знаєте де знайти (за помірну ціну) такий реостат пічки, потрібен на каді 2005 року[​IMG]

2. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Подивися тут, думаю рік ролі не грає, можливо можна переставити в твій розєм. За файне пиво віддам. Мож взяти попробувати. :nyam2:
    http://aukro.ua/opori-ventilyatora-pichki-seat-vw-bosch-3131090055-i2352930168.html

3. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    потрібно спробувати, яке пиво любиш?

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    наскільки я розумію то в тебе непрацюють 1ша та 2га швидкість (з трьох) чи й третя з чотирьох, тобто працює лише найшвидша. То проблема в термозапобіжнику, я колись на гольф міняв то ціна питання була десь 10-20грн, єдиний нюанс що його не можна паяти (перегорає від температури), а потрібно обжимати[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  5. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    я це знаю справа в тому шо перегоріла обмотка на резисторі тому потрібен весь а термозапобіжник припаяти можна є спеціальна термічна пайка яка витримує високу температуру.

6. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Шкода шо пізно заглянув. На вихідні счезаю, буду пізно в неділю а штука ця в гаражі ( не в мому тому там щодня не буваю). Постараюся в понеділок взяти, можем зустрітися на привокзальній, Шептицьких.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)