Нутрощі трамблера перенесли втручання минулого власника і сьогодні йому прийшов капець (ремонтувати економічно не вигідно, та і датчик Холла від ваза втулено). Хоч і полетять в мене гнилі помідори, але запитаю в кого є такий девайс і кіко буде коштувати + пересилка. І чи можливо на даний двигун втулити ВАЗовський трамблер як тимчасове рішення питання (якщо в кого є яка інфа прошу тикнути мене носом).
Привіт Що саме поламане ? Ремонтував свій сам .Б\У добрий рідкість , або коштує ........ Датчик хола - від тазика підходить ( з маленькою переробкою) Ексцентрики цілі ? якщо так то ремонтуй свій. Удачі ! Глянь тут http://moto.allegro.pl/item1187641154_vw_golf_ii_1_3_polo_1_3_aparat_zaplonowy_orygina.html
Top: Історія така: мотор різко захлох - виявилось що немає іскри - за допомогою аварійного запалення було виявлено що котушка та комутатор цілі, але і на аварійному мотор відмовлявся заводитись. Розборка трамблера показала: 1. Обірваний приводний диск (той, що з"єднує розпредвал та трамблер) 2. Татчик Холла встановлений від Ваза 3. На ексцентриках повідпадали гумові відбійники, пружинки поспадали. 4. Тригерна пластина добре потерта по датчику Холла. 5. Немалий люфт вала трамблера. Висновок: через заклинювання тригерної пластини відбувся обрив приводного диска. Питання: чи можливо приколхозити трамблер від ВАЗа як тимчасове рішення???????? Можливо є яка інфа???????
Привіт На рахунок тимчасово від таза - не підкажу бо не робив такого. Думаю , що можливо. Якщо вдасьтся -відпиши .