Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Зараз прийдуть гольфоводи і розкажуть про адреси спеціалізованих шротів. Сподіваюся, все інше гаразд, нікому ніц не сталося?
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Потрібно: Капот, два крила, бампер з швейлером і все що не бампер чіпляється, решітка (та на яку знак чіпляється) і металево штука під неї, коробка та де фільтр повітряний. Додано через 1 хвилину Слава Богу, що всі живі і здорові, спас відбійник , а інакше б вилетів з дороги. Додано через 7 хвилин На другий день їздив шукати бляшка зі всякими номерами та яка не телевірорі закльопками причіплена, але так і не знайшов скажіть вона обовязково мусить бути?
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" на шротах, вже всі добр6е знають за що скільки можна здерти, пропоную тобі швидко продзвонити тут. http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?...tem_price2=&search=+%EF%EE%F8%F3%EA+&rubs=316
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Є в наявності: телевізор (рамка металева під морду і фари) - 90 баків. Фари комплект 100 баків Швеллер під бампер 50 баків.
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Дякую. Я з по газетних оголошенях вже дзвонив, до речі майже всі пропонують купити нові крила і капот але не оригінал а замінники, ВОНО чогось варте чи то повне га!но?. Додано через 1 хвилину Швейлер напевно візьму як з тобою звязатись при потребі? Додано через 2 хвилини А хіба телевізор не пласмасовий?
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" 8 067 310 08 36, маякнеш заздалегідь, мені його ше треба з Сокільників притарабанити крила і капот краще шукай б/у в гарному стані, бо нові до ср..ки, гниють скоро, а капот неоригінал гнеться як кусок бляхи. Ну і зазори нормально не виставиш.
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" +1. P.S. Знаю недавно був Гольф3 на розборку на шроті у Винниках.
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" народ якщо ви знаєте що у когось є гольф чи інша модель на розборку , викладайте на сайті, можливо там буде саме це що я шукаю чи хтось інший щось шукає. мені тре сідухи хороші, такі як в GTI
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Привіт! Є у місті Кам'янець-Подільському 2 розборки, телефони викладаю: 1 розборка маг. "Автодонор" тел: 8(03849)-5-07-57, 8(067)-80-26-059. 2 розборка 8(097)-44-28-332 Олег
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Маю дві фари. З лампочками philips GT-150. Сьогодні поставив собі тюнінгові in-pro. Тому рідні мені непотрібні. Віддам за ціну, яка тобі буде підходити. В розумних межах. Звони 8 067-712-11-42.
Відповідь: ТЕРМІНОВО "ПОБИВ МАШИНУ" Колеги, якщо комусь щось буде потрібно, звертайтесь, чим зможу тим і допоможу!!!