Хочу взяти на роботу хорошого (майстера) ходовика! Буде гараж і інструментами і з підйомником! Оплата договірна!
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Агов! де ви всі, шо нема майстрів? шо ніхто грошей нехоче заробити?
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Та я сам чекаю, коли ти вже його найдеш, треба поміняти після зими кучу всякої херні по ходовій
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! таке як ходова то непереживай то я сам тобы помыняю, як тыльки поставлю пыдйомник то зразу напишу!
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Просто потрібно постійно щось робити, а я на роботі, а так в суботу я вільний то щось зробимо!
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Петро в тебе вже є підйомник?? п.с. тобі ше тре той вал чи ти машину продаєш?
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Ні! непрацюю, я працюю в автомагазині по продажі запчастин "НовийАвтостоп", просто дуже цікаво їх ремонтувати, от недавно сам з другом всебе намашині розібрав голову і поміняв роспредвал!
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! я хочу до вас на підйомник!!! Петро - вали є але дорогі зараза..... по 800.... то німецькі... а ше можуть зробити на замовлення Динаміку (російська фірма) з будь яким підйомом і кутом - дешевше, десь 350 баксів...
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! я люблю подвитись на машину знизу але коли на станції то якось не виходить... тобі про коні від розпредвала тікі стенд зможе сказати! якшо поставиш низовий розпредвал то будеш мати набагто кращий прихват на 3000-4000 обертах! а на вищих різниці не буде... верховий тобі нема сенсу ставити - в тебе мотор не крутиться більше 6500.
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! в зимній воді в нас на задньому подвірі є ше один гараж вот він і переобладнюється!
Відповідь: Потрібен хороший ходовик! Ясно. Якщо цікавить є парочка дешевих гаражів не доїзджаючи до Сокільників. Беру один. Шукаю порядних сусідів