може хтось на форумі займається будівництвом або знає контакні телефони людей які цим займаються. Буду дуже вдячний за допомогу Обсяг робіт на даний час - залити фундамент, вигнати коробку і накрити. 80971960160
8-063-143-48-13 діма. хлопці Луцькі, але може із-за того зроблять дешевше, бо чим далі в глуш - тим ціни нижче. принаймні будеш знати розцінку і зараз криза- то можна поторгуватись. і ще великий об*єм робіт - само собою ціну збивай
я маю одну бригаду подзвонив але в них ше зимою на наступний рік всьо розписано вже постійно кажуть.. напиши з чого будувати хочеш..
дойде діло до зведення даху: 80963629837 Ігор, або Роман. (хто візьме)(керниця) ще одна бригада 80679466630 Володя.(львів) дойде діло до штукатурки: 80974260264 Тарас (братковичі) і ще одні 80961355009 Ваня (рудки)
Тревел, озвуч розцінки на роботи і матеріали по мірі будівництва, тоже планую продовжити будову. Хочу знати приблизні ціни,щоб від чогось відштовхуватись. Може ще хтось веде будову, поділіться які зараз ціни.
Вирішив гнати зовнішні сціни з Керамзіт блоку, ціна блоку 7.50 грн. з доставкою. Робота мурувати з блоку 200 грн куб. Цемент 41-53 грн за мішок. Щебінь 15 кубів 1800 грн., пісок 15 кубів 1000грн. Внутрішні сціни з цегли цегла по 1.10грн робота 450 грн. за тисячу, цегнла повнотіла на комина по 1.20гор за штуку. Перемички заливають самі получається дешевше ніж купити. Арматура 10ка 3,5 за метр. Панелі залежить від розміру від 550 до 1200 грн за штуку. (панелі покласти получилося дешевше ніж залити монолітом на 30 відсотків) Доречі дуже файні майсти мені попалися внесли багато конструктивних рішень які зберегли мені час і гроші.
Є особнячок в Зимній Воді. Фронт робіт - штукатурка внутрішня, об'єм робіт - 300 кв. м. Ціна власника 20 грн./кв.м., але я думаю можна домовитись за 25 грн. Також укладка природнього каменю (цоколь, колони, арки). Можу зконтактувати.
Доречі, можливо треба металочерепицю, металопрофіль, вікна м/п, вхідні броньовані, міжкімнатні двері, клеї, пінопласт, мінвата і все для фасаду, дерево, гаражні ворота. Зроблю по хороших цінах, для клубчан.
цемент - 45 грн + гроші на рахунок від покупки щебінь 10/20 - 115 грн тонна. пісок - 300 грн ЗІЛок заливка стяжки - 20-25 грн. 2-3 поверх по 28 грн беруть опалення - 6000 грн (по старій ціні) котел на 240 квадратів з насосом і турбонаддувом. батареї - 100 у.о/ штука. металопластикова труба - 8 грн/метр точка підключення - 10-15 доллярів Далі писати???
Якщо не важко,пиши. Прохання вказувати ціну , приміром то за куб чи кв метр, чи погонний метр. Саме цікавить, перший з другим поверх з цегли, перекриття ( лите),огорожа(литий фунд+ прольоти з цегли дашки(метал). Скільки зараз платити різноробочому за день?