Потрібна допомога товаришу, кордон Польща

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем nzi, 27 бер 2012.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Значіть суть проблеми. поїхав товариш у відрядження в Польщу на китайському тазіку. десь вскочив в ямку, все заглохло нема іскри, я так розумію електроніка там полетіла... викликав дорожню допомогу ті нічим не допомогли тільки підвезли під кордон.
    знач потрібна допомога
    1 варіант якщо є в кого майстри, які б могли глянути на території польщі на кордоні Краківець і щось зробити..
    2 варіант евакуатор якись який би зміг перевезти через кордон, бо каже водії якісь там не хочуть перетягти через кордон, щоб там десь біля кордону глянути
    актуально 2-3 години думаю

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ти б більше інформації дав, що то за тазік. А то може бути простенька річ, щоб його оживити.

Пкрше що приходить на думку - кнопка запобіжник, яка є причиною відрубування електрики на двигуні, але для того "вскочити в ямку" замало:D

• Подобається Подобається x 1
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Без паніки :), в бардачку під підшивкою треба знайти та натиснути кнопку. Ці машини комплектуються датчиком удару для запобігання пожежі під час аварії. Датчик блокує всю електричну систему при спрацюванні. Оскільки це китаєць, датчик був погано розрахований, тому спрацював від ями а не удару. Таке трапляється на різних машинах. Детальніше розміщення кнопки треба знайти на відповідному кетайсо-форумі, думаю, там це буденна справа. Успіхів.

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ай моя помилка..
    тазік джилі МК
    десь йому таке і в Польщі сказали але сказали що де той датчик в них вони не знають, бо тих китайців не знають

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Датчик як правило в лонжероні, його не знайдеш і шукати не потрібно, потрібно знайти і натиснути кнопку. У більшості машин вона схована в бардачку.

Пошукав на клубі Джилі, ось що пишуть:
    Це у 100% випадків знерухомлення машини людям помагало. Достатньо перевірити і якщо є обрив в запобіжнику то поставити шунт і так доїхати.

Останнє редагування: 27 бер 2012
    • Подобається Подобається x 1
  6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    дякую за поради

співробітник вже на підїзді до Львова...

от що скажу товариші не купляйте китайських машин, Тазіків думаю теж, бо якщо станеться халепа з вашим авто закордоном ви нічого не зробите завтівкою)) або катайтеся десь біля сервісів де з ними можуть справитися. 8 сервісів в східній польщі відмовилися братися за таке авто... для мене це трохи шокуючий факт..

адміни тему можна закривати
    всім дякую за допомогу

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Так - а поломка все-таки яка була ? Така як написали вище ?

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    поняття не маю
    його забрали вчора з кордону він ще відсипається. думаю вкінці тижня поїде на сервіс..
    як буде інформація напишу

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    значить як обіцяв, кажу що ж всетаки сталося.
    на вскидку трохи про авто джилі МК(за словами він кращий за СК) авто наїхало 53 км за 2 роки.. він не багато їздить...типу якась пресована шкіра в салоні, тобто покращеної комплектації))))
    а проблема була в наступному, перетерлися дроти що знаходяться під кермом(нагадаю авто зібране 2 роки тому) закоротило все там запобіжники повибивало(хоть то радує що не згорить автівка) думаю той дтчик що було описано вище теж вибило, але якщо постійно коротить то він би не рестартнувся..
    висновок йомайо з чого їх роблять

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    з джилє мабуть

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    В польщі щось я ще не зустрічав чайн-аавто
    Хтось зустрічав?*

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Хтось зустрічав флуд у темах про потребу допомоги? Давно я нікого не банив ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)