Потрібна допомога! Хто має пассат В3 1,9ТД

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем rusmaks, 6 гру 2014.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Ситуація така....знайомий попав в ДТП і розвалив всю "морду". Почали збирати до купи і постало питання в радіаторі охолодження. Не знаєм що до цього стояло( який саме радіатор по розмірах), тому хто має таке авто в клубі дайте знати.
    Вже 2 пробували підставляти, і ніхєра.....
    Один задовгий і низький(по висоті), і х.з як його можна закріпити. І він реально не підходить (довжина 82см, висота 32см).
    Другий короткий але по висоті здається гуд, але всерівно кріплення якось не по феншую.

Книжка пише розмір по довжині 72см, а висота 36см
    Тому бажано б було подивитись в живу.

2. igor36

igor36 Початківець

WV PASSAT B3
    висота 32 -33см. а довжина повіг одне кріпленя, верхнє просверлити ,бляшку телевізора-підігнати. я теж з цим парився не міг знайти. поставив від VR6. все супер.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    та не все так як ти кажеш. довжина теж грає роль, оскільки цей перший довжиною 82см лягав на підрамник добре, але вихід нижнього патрубку та вихід на датчик(який теж в самому низу) ніяк не підходить. І плюс - до телевізора ще висота ого-го, і кріплень зверху не було, а тільки резинові подушки, тому не все так гладко.
    Ну і ще додам, що патрубок верхній новий наприклад коштеє 105грн. Так що підбирати як небудь не получиться.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    На дізель йшло декілька типів - в залежності від комплектації - з кондиціонером - без кондиціонера. Ще був старіший новіший ... там була зміна кріплення гідрака з генератором, а відповідно передньої балки... плюс окремий на ВР6. Подивіться комплектацію розбитого і рік випуску і десь під то шукайте.. Він має бути вузький по ширині бо зміщений до лівого борту

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Юра комплектація проста(без кондея), рік 93, і от як раз той вузький я так поняв це старіший. Тому що підставляв від В4 по висоті гуд, а от по довжині був короткий, і виходи патрубків більш підходять.

6. waha lan

waha lan Active Member

volkswagen passat
    є радіатор від б4 1.9 ТД висота 37-38 ширину, якщо треба завтра поміряю. цікавить пиши. радіатор в хорошому стані

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    от якраз у мене є від В4, ніби висота гуд, а от довжина там здається приблизно 60см(потрібно довший). Подивись будь-ласка і відпишись.

8. waha lan

waha lan Active Member

volkswagen passat
    поміряв, довжина 85см .нижні від кріплення до кріплення.

9. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Значить не пiдiйде

10. waha lan

waha lan Active Member

volkswagen passat
    ти кажиш 60 мм закороткий. а 85 шо задовгий

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    я написав вище, що 60см за короткий(у мене такий є), нижній і верхній патрубки виходять вище і нижче від краю приблизно 5-10см і це гуд(порівняно з тим що був від В3, де патрубки виходили по самих краях, і наприклад внизу він виходив на саму балку, і із за цього не можна підєднатися, а з іншої сторони так само внизу був вихід під датчик), тому потрібно "середина" між 60см і 85см, такі є....я взнавав у Юри Каматоза(новий під замовлення).

12. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    Маю радіатор від Б 4 1z, що лишився після установки кондиціонера. Сфоткати і поміряти зможу завтра. Віддам за дякую. Купляв його новий і від`їздив два роки і більше року стоїть знятий.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Подивись будь-ласка, буду дуже вдячний.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)