Ситуація така....знайомий попав в ДТП і розвалив всю "морду". Почали збирати до купи і постало питання в радіаторі охолодження. Не знаєм що до цього стояло( який саме радіатор по розмірах), тому хто має таке авто в клубі дайте знати. Вже 2 пробували підставляти, і ніхєра..... Один задовгий і низький(по висоті), і х.з як його можна закріпити. І він реально не підходить (довжина 82см, висота 32см). Другий короткий але по висоті здається гуд, але всерівно кріплення якось не по феншую. Книжка пише розмір по довжині 72см, а висота 36см Тому бажано б було подивитись в живу.
висота 32 -33см. а довжина повіг одне кріпленя, верхнє просверлити ,бляшку телевізора-підігнати. я теж з цим парився не міг знайти. поставив від VR6. все супер.
та не все так як ти кажеш. довжина теж грає роль, оскільки цей перший довжиною 82см лягав на підрамник добре, але вихід нижнього патрубку та вихід на датчик(який теж в самому низу) ніяк не підходить. І плюс - до телевізора ще висота ого-го, і кріплень зверху не було, а тільки резинові подушки, тому не все так гладко. Ну і ще додам, що патрубок верхній новий наприклад коштеє 105грн. Так що підбирати як небудь не получиться.
На дізель йшло декілька типів - в залежності від комплектації - з кондиціонером - без кондиціонера. Ще був старіший новіший ... там була зміна кріплення гідрака з генератором, а відповідно передньої балки... плюс окремий на ВР6. Подивіться комплектацію розбитого і рік випуску і десь під то шукайте.. Він має бути вузький по ширині бо зміщений до лівого борту
Юра комплектація проста(без кондея), рік 93, і от як раз той вузький я так поняв це старіший. Тому що підставляв від В4 по висоті гуд, а от по довжині був короткий, і виходи патрубків більш підходять.
є радіатор від б4 1.9 ТД висота 37-38 ширину, якщо треба завтра поміряю. цікавить пиши. радіатор в хорошому стані
от якраз у мене є від В4, ніби висота гуд, а от довжина там здається приблизно 60см(потрібно довший). Подивись будь-ласка і відпишись.
я написав вище, що 60см за короткий(у мене такий є), нижній і верхній патрубки виходять вище і нижче від краю приблизно 5-10см і це гуд(порівняно з тим що був від В3, де патрубки виходили по самих краях, і наприклад внизу він виходив на саму балку, і із за цього не можна підєднатися, а з іншої сторони так само внизу був вихід під датчик), тому потрібно "середина" між 60см і 85см, такі є....я взнавав у Юри Каматоза(новий під замовлення).
Маю радіатор від Б 4 1z, що лишився після установки кондиціонера. Сфоткати і поміряти зможу завтра. Віддам за дякую. Купляв його новий і від`їздив два роки і більше року стоїть знятий.