потрібна електросхема на В4. під*єднання всіх датчиків, ЄБУ, приборки і т.д. 94р.в. система вприску - ADY, приборка має бути з двома екранами - кілометраж і МФА1 і МФА2.
я шукав. нічого там на мій розум нема. все розписано по-полочкам, як для електриків. до діодиків, припойочок. мені тре схему з книжки чи ще щось таке. простіше намальовано щоб було.
ADY - це марка двигуна, а система вприску в тебе Simos! Зайди на цей ресурс і знайдеш все необхідне http://www.volkswagen.msk.ru/ . Удачі!!!
дякую всім. тему можна закривати. і видаляти. мене найбільше цікавило номера роз*єму, що підходить до ЄБУ. вже знайшов.
хто допоможе знайти ссилочку по заміні ремня ГРМ. по книжці - не розбереш. написано - напутано і такого на мому двигу нема. шукати - шукав. на МСК. ру. - не знайшов. мені тре знати де мітки колінвала знаходяться. з рештою розібрались:D
heated oxygen sensor (HO2S) - в перекладі означає - датчик гарячого кисню. простими словами - ЛЯМБДА-ЗОНД????? в принципі штекера сходяться, але був в одного знайомого випадок - штекера зійшлись. спалив датчика. комп цілий залишивсь. напишіть кожен свою відповідь, щоб бути 100% впевпепим
в перекладі то -температурний датчик кисню( дослівно темп. кисневий датчик). Так то л-зонд. Адміни, а чому тема в "Колекторі"? Не так багато тем де одноклубник самотужки міняє мотор і проводку, якось непобратські стосовно Романа-Продді.
нє)))))))) цю тему я тут сам створив для, як каже пан Яеукович - "дібільних вапросов". моя тема окремо. хі-хі))))))) дякую за відповідь.)))))
відповідаємо жвавіше. Рєжим "Сніжинка" виключаємо питання - що може бути, якщо я замінив ремінь ГРМ і на розпрєдвалі помилився на один зубчик або вперед або назад. я, так мені здається, виставив правильно все. мотор крутиться рукою. правда на половині обороту маховика трохи сутужно. це мабуть зв*язано в відкриттям/закриттям клапанів??? просто в книжці пише, що розпрєдвал тре трохи назад відтягнути при надяганні ременя. назад - це питання цікаве. наскільки назад???
мля....як так - всі спеціалісти.а як написати що може бути при помилці на 1 зубець-тишина......просто штиль на морі.