Потрібна фішка, яка втикається в панель приладів. На ній номер 191 972 530 B. Її треба разом зі жмутом дротів довжиною хоча б по 10 см.
якшо можеш відрізати, то відріж, але я не впевнений шо підходить , то треба віддати електрику, тоді він скаже. Вчора в Данєцкого намагалися виловити глюки моєї приборки і найшли ацкій колхоз. Ота фішка має три згорівших контакти. Відповідно замість них в приборку зафігачено три окремих дроти, причому дуже хренових. Найкращий вихід то замінити той жмут з фішкою. Ось я подивився номер і шукаю таку ж.
У мен є декілька запитай по електриці (Пассат В4), тому міг би підїхати заодно і показати ті фішки. Скинь будь-ласка телефон. Можна і в ПП. Руслан 067 974 один 0 один 7
почекай не ріж, давай глянем на неї,а тоді будем відрізати якшо то воно сьогодні на шроті на зеленій дивився таку фішку з гольфа 3, по вигляду таке саме, віддавав за 20 гривень, але не у всіх дирках є контакти. Мабуть тим вони і відрізняються
Така штука є на Exist.ua - 49грн ( а от чи з проводами, хз). Контакти майже в усіх роз'ємах авто є зйомні, навіть ті що на перший вигляд не можуть вийматися. Треба найти защібку, яку нажимаєш шилом або голкою, а далі як по маслу знімеш решту. Далі комбінуй з двох.
Ну вона в принципі всі однакові. Різниця там тільки в контактах. Якшо в твоїй усі дірки мають контакти, то я беру