Потрібна порада моториста(кулібіна), або людей обізнаних в цьому!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bodyn, 29 жов 2009.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Кузов 1990-го року, двигун(JN) 1988-го(приблизно), укоплектовувався системою вприску КЕ-жетронік, на даний момент стоїть карбюратор Пізбург 1В(накрився). Тепер я перед вибором, або купити інжектор, але люди кажуть що то не діло, або замісь карбюратора посадити моно-інжектор(але я не знаю який), або знайти нормальнй карбюратор і поставити назад. Короче я не знаю що робити...:morning1:

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    [​IMG][/url][/IMG]
    на цій "платформі" він кріпився
    [​IMG][/url][/IMG]
    а це фотка впускного
    [​IMG][/url][/IMG]
    [​IMG][/url][/IMG]
    [​IMG][/url][/IMG]
    а це номери і буквочки на впускному колекторі, може хтось скаже від чого хоч він:sorry:

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    від якогось мотора з моноінжектором, судячи по "їжаку".
    Я б або збирав повний сток і відновлював інжектор, або ніц не рухав.
    Хоча по загальному рахунку туди можна поставити будь-що, залежно від бюджету. Починаючи карбом від таза і закінчуючи повним електронним вприском.
    Якщо збереглась проводка, датчики в ГБЦ і паливопровід до баку, то відновити джетронік не так вже і складно.
    Колектор з ДЗ+корпус фільтра з розходоміром і дозатором+форсунки+бензонасос+ЕБУ.
    Можна поставити просту Кшку, тоді не треба ЕБУ, а треба регулятор тиску, які впринципі можна найти по шротах легше набагато за мозги.

Останнє редагування: 29 жов 2009
  4. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    робиться перехідна плита під карб. від 8-ки, забудеш про проблеми із карб. Зацікавить дам контакти.

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Бодьку ти шо не бачиш, вона вже там є!!!!!!!!!!!!!!

6. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    під карб. від 8-ки потрібно робити іншої форми.

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я не хочу від вазу навіть шурупів, але як буду в безвиході, то давай номер, або форму пластини!

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Їжак і на карбах теж ставили

2 Бодун
    Якщо нема бюджету і не хоч мозги собі довбати то став як каже богдан - ТАЗовський. Там і підсос ручний і все просто і надійно.
    Якщо ти прихильник стоку (оригіналу) є час і гроші то ліпи оригінал.

ІМХО став від 8-ки

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Я вже тобі писав що треба щоб Джетронік поставити назад. Ти визначся як довго їздити на цій машині хочеш, бо коли будеш продавати то ціна буде залежати від того що під капотом. З Джетроніком ти машини не впізнаєш...і тяга буде і ривок. З карбюратором вона тупувата. Моно інжектор не радив би тобі бо треба міняти все ... від насосу в баку до дроселя і компютер теж треба з усіма датчиками. Найдешевше то попробуй поставити карб Пітсбург 2ЕЕ. Він кращий за 1В

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    але там тре ж лямбда зонд підключати(екотронік, чи якось так)

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    поки кузов не зігниє)))

12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ну так можеш не 2ЕЕ а 2Е2 чи 2Е3. до 800 грн за карб можна знайти без проблем, думаю якщо добре пошукати то і за 500 думаю знайдеш

13. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    На TOYOTA STARLET(1987) i VW GOLF(1986) стоять 8-ні карбіки вже 2 роки, ніяких проблем. Я на Старлєтці 190 газував ніякого сіпання і довгого нудного розгону, в економ режимі після заміни 5-6л., до зам. 9-10 ну і взагалі гаплик прийшов йому. Я спочатку бредив може від COROLLA і т.п. а потім мене переконали. Постараюсь нарити фото підкапотного перетворення.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Pierburg а не

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а вимовиш?)))

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    ти тему створив шоб флудити?
    продовжуй в тому ж дусі, отримаєш попередження.
    Написав правильну назву, шоб ти пітсбург не шукав, а принаймні пієрбург

Останнє редагування: 30 жов 2009
  17. kym

kym Аксакал

a 100
    Довго чекати будеш ... він в тебе вроді цинкований..... тоді став або Джетронік, або ще ліпше повний електровприск. Як нема грошей то карбюратор

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    з якого мотору мені підійде(бажано дати код якщо маєш можливість)? І скільки він потяне з встановленням?

19. kym

kym Аксакал

a 100
    А4 1.8 ADR- має блок такий як у тебе (1781). Але там треба все навісне перекидувати разом з проводкою і контроллером. Форсунки від десятки, вони якраз замість механічних підходять. По грошах - дороге задоволення, навіть трудно ціну казати ..думаю більше 1000 вічнозелених, але все залежить від ситуації, можна попасти на донора де цілий двигун з усім навісним за 1000 або навіть меньше(якщо комусь горить) взяти

20. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    :scratch_one-s_head:а від іншої машини не заканає? Може від пасата б4 підійде???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)