Всім вітання! Підкажіть по колдуні, в мене він відключений, немає планки що йде до балки, він не тече, просто слабенькі тормоза, таке відчуття що не працює вакуум, це може бути пов"язане з ним? Як його перевірти чи він справний?, меже просто ця планка вищезгадана відкрутилася і випала? Купляти вживаний чи новий? Взагалі викинути і прикрутити в обхід трубки?, як себе буде поводити авто при гальмуванні? Дякую!
Я свій міняв, бо згнила лапка і відламалася. поставив вживаний. взяв за 60грн в ОлегаМ, поки політ нормальний. Перевірили на підйомнику.. мене з машиною підняли, колеса і балка були звішені, тобто лапка була віджата.. я натис на гальма, то задні колеса спокійно крутили хлопці рукою, а коли піджали пальцем лапку, то колко уже не прокрутиш... думаю таку нехитру операцію можна і з домкратом зробити, щоб перевірити його.. і ще.. після того як його замінили, то машина почала ставати.. бо до того, як лапка обламалася, то дуже ватяні гальма були... і як гальмував, то носом дуже клювала машина. думаю як його викинути, то зимою може задок зносити.. буде перегальмовувати..
Я не можу розібрати що іменно у мене. В мене пидаль тверда, вакуум начебто працює, пидаль падає при заводці двигуна, а таке враження що вакуум не працює. А ця лапка на колдуні взагалі сама по собі, хтось ту тягу що до балки йде відкрутив взагалі. За тест дякую! Обов"язково завтра перевірю. Головне щоб на шроті робочий попався якщо потрібно буде міняти, а може мій справний, завтра дастся чути.
Ну і як тепер тормозить напиши? Які зміни, тощо. І можеш показати на фото де ця пружина кріпиться, як вона стоїть. Може вона просто в мене вилитіла або втрісла? І ще, пружина потрібна?
В мене стоїть планка як вище на фото. Але колдун на вигляд як в тебе і трубки з цієї сторони, мушу ще подивитися точно. Як зменшити розмір фото щоб поставити?
yoursen уже показал, бо у меня Кадик. Но на фотке моей, её видно она снизу. По теме. Уже 3 года езжу. Тормоза всегда жесткие, главное перебрать все механизмы от выработки колодок и барабанов.
Сьогодні перевіряв вакуумний насос на блоці двигуна, в мене слабше в два рази тягне ніж на іншому Гольфі, тому і можливо вакуум немає сили надавити на ГТЦ щоб були хороші тормоза. До цього вакуума продається ремкомплект?, він взагалі то ремонтується? Є нюанси при заміні його, тощо?
Проблему вирішено! Шланг що йде від вакуумного насоса до вакуума має 2 штуцера, ці штуцера закриті пробками, одна з них вилитіла тому і були слабенькі тормоза. Всім дякую.