Потрібна порада по моноінжектору

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Romko, 19 бер 2008.

1. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Здоров мужики, коротко поясню ситуацію. Мій друг хоче купити Пасата, машина в більш менш хорошому стані (91 рік, моноінжектор, куботури не знаю), но він мені задав питання на яке я не знаю відповіді: "Від чого, або чому мокрий моноінжектор?"
    Якщо можете то поясніть в двох словах: від чого і чому, які наслідки, скільки коштує зремонтувати і що ремонтувати? І чи взагалі брати таку машину з такою проблемоюю
    Дякую.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Потрібна порада по моноінжектору

хоча б фото - мокрий може бути ох як по-різному... Але з іншого боку, що б не було, критичних проблем тут не прослідковується

3. Romko

Romko Active Member

VW Vento

"хоча б фото - мокрий може бути ох як по-різному... Але з іншого боку, що б не було, критичних проблем тут не прослідковується"

Нажаль фото не має, а мокрий - таке враження що знього просочується бензина з всіх дирок, не має такого конкретного місця, тому важко сказати з якого іменно місця сочиться, сама кришка зверху (над форсункою) суха, а все що знизу мокре. Також вчора, коли переключається передача на нейтральну, (відпускаєш газ) то обороти двигуна деякий час (декілька секунд) тримаються десь на 2000 об/хв, а не збавляються так як мають (но з обертами буває таке рідко). Можливо той моноінжектор переливає, тому він і мокрий, і тримає обороти (це моя думка), а що Ви скажете на таке.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Моноінжектор у VW дуже надійний і невибагливий. Інжекторщики за його ремонт беруться залюбки (що не скажеш про K-Jetrоnic). Ламатись там нічому, найти місце витоку бєнзи та поміняти відповідну прокладочку чи сальник. Напр в Опелі сочилось ч-з ущільнювач самої форсунки.

• Подобається Подобається x 1
  5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

......

6. Bohdan

Bohdan Новачок

Passat B4

У тебе проблеми з шаговим двигуном моноінжектора. В мене такеж було. Ще не знаю скільки ремонт коштує, але не двигун це не впливає, так на
    СТО сказали.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    якщо твій друг хоче щоб на 19-ти літній машині двигун мав вигляд як з салону то принаймі дивно. В моноблок підходять і вакуум і бензопроводи.... ну щось десь травить. Причому думаю навіть не бензин а возвратка з колектора. Але то дрібні проблеми. Головне щоб двигун добрий був.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Полюбому з колектора... в мене та сама фігня... На роботу не впливає вроді як... ну принаймні я не відчуваю...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)