потрібна порада

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем stealth, 31 бер 2009.

1. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    вчора з"їздив за дружиною,поставив машину на 40 хв.,а завести вже не зміг(машину).
    грішу на бензонасос,але як перевірити чи то так чи ні не знаю.
    раніше коли не заводилась з першого разу то бензонасос хоч якісь звуки видавав,а а вчора і сьогодні ніяких.
    порадьте як перевірити бензонасос на справність,чи може полетіло якесь реле?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    поки не прийдуть гуру пораджу таке..
    провірь запобіжники які відповідають чомусь що могло би впливати на заводку двигуна..
    я недавно одну фігню собі ремонтував.. зробив ніби все нормально ставлю машина робить невідомо що вже думав ставити стару неробочу але думаю поїду спитаю в карбюраторщика.. я йому тільки розказав симптоми він відразу поліз до запобіжників і витягнув фіговий поміняв і всьо пучьком :)

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Здається тут треба не перевыряти насос а просто міняти його. Новий знайдеш в магазині Євромотор по нашій картці, якщо хочеш реставрований але дешевше - дорога тобі на вул. Водогінну, 2 оф. 112 тел./факс: (032) 242-29-47. Якщо хочеш перевірити реле - послухай чи клацає після повернення ключа в режим запалювання. Якщо так - не воно.

4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Постав новий паливний фільтр, якщо він одразу наповниться паливом підчас запуску значить насос працює. Якщо сильно газувати, а в фільтрі рівень палива не пада, значить насос працює відмінно.

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Стверджувати не можу, але яке реле на насос, хіба він не механічний?

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    подивись який в нього мотор!

7. orra

orra Active Member

audi 100
    ага, поміняєш насос, а машина знов не заведеться. будеш мати два добрих насоси і , наприклад, один згорівший запобіжник. ліпше перевірити

8. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    а запобіжник який треба перевірити-здається 5-ий-він добрий

9. orra

orra Active Member

audi 100
    підєднай замість насоса лампочку. якшо з електрикою все добре - вона в режимі стартера має горіти.

10. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    для початку хай напише номер мотора і шо там під капотом стоїть
    чи це механічний інжектор чи яка фігня
    а потім будем судити

11. orra

orra Active Member

audi 100
    під фоткою написано.
    GX - K-Jetronik.
    в нього там два насоси - один в баку, другий під машиною

12. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    сорі , я завтикав

13. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    В мене була схожа ситуація, став на заправці, заглушив авто, заправив, на ключ а мотор незапускається, причина - згоріла котушка запалення, може стане комусь внагоді, а то зразу специ кажуть "насос згорів", "датчик Хола" і якби то все поміняти то купу грошей висосалоб, а так лише котушкою обійшлось.

• Подобається Подобається x 1
  14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    +1 і в мене такеж було - машина стала тупо мертою, а діло було в катушці

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Треба взяти китайський тестер за 20 грн, ы помыряти чи на фышку насоса приходить 12в при включенны запалювання. Замысть реле поставити перемичку з грубого дроту щоб виключити його несправність. Якщо живлення немає або воно менше за 12в - дивитсиь запобіжники, сигнал з датчика Холла. Живлення міряти і на основному насосі і на тому шо в баку, в джиікса 2 насоси.

16. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    і так вирішив свою проблему:взяв знайомого таксіста і відтягли машину на сервіс -там він зустрів електрика свого якогось знайомого і попросив,щоб той перевірив -той тестером за 15 хв знайшов проблему в релє(підпаяв)
    і всьо добре

17. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    продовжилась епопея з незаводженням машини.
    поїхали в село посадили бульбу заїхали під хату ,повечеряли,а через 1 годину їхати ,а машина не завелась.почало темніти я все шо міг в польових умовах перевірив-свічки, запобіжники,іскру.поставив перемичку замість релє бензонасоса і почув ,що він гудить ,але тихіше трохи.подім відкрутив болт возвратки і покрутивши стартером бєнза трошки потекла,а мала би напевно дати таку струю...
    не знайшовши виходу,зрозумівши ,що бєнза не доходить до мотора,на буксірі доїхав до Львова
    сьогодні загнав на сервіс в винниках(тут живу)-почув неприємне ізвєстіє-здох бензонасос.
    порадьте :який і де брати бензонасос.
    як я зрозумів завтра (в суботу)хрен десь його купиш:)

18. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    якщо новий то дзвони зарас і вже до Ігора,може поможе,т.64-08-77,але то буде дорого,а якщо б/у то відпиши в приват,дам контакти....

19. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    краще вже реставрований ніж б/у
    хоть гарантія рік чи два

20. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    скільки буде коштувати реставрований і чи можна завтра його знайти

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)