Подививсь на ручку і згадав фільм про Брюса Уілліса, де він катапультувався...... Що тебе так налякало, що ти її відірвав:D:D:D П.С.Соррі не втримався ........
То було б смішно якби не було так сумно. На мийці відірвало чмо дурне От мене завжди харить коли мойщик починає тягати туда-сюда крісло. Ну яким то тре бути підарасом! Людина під себе налаштувала сидіння, звикла за дохрена часу до посадки, а тут якийсь мудак вирішує одним льогкім двіженієм руки то все зрушити з місця. А в моєму випадку ще й відламало ричаг. Більше того, той даун коли протирав лобове скло примудрився поламати мені тримач телефона. Я був злий ппц. Мийка на Липинського. Там біля неї ше така 21 волга стоїть із табличкою "Продається" . Не знаю чи там ше той придурок працює, я їхньому головному розповів все шо думаю про його джамшутів. Тримач вони мені поремонтували, але той ричаг крісла так просто не зробиш. От тепер шукаю.
яке нафіг скловолокно? вона силумінова, просто оболонка пластмасова. Як видно по фото, вона тріснула в місці де прикручується болтом, так що треба такий же ричаг знайти
дядя не кіпішуй раньше времені, я знаю з чого вона зроблена))))) за то шо ми попробуем ніхто в морду не дасть, там можна поставити ремвставку і заліпити скловолокном))))) буде як нова))))
попробувати завжди можна. У мене коли інтеркулер тріснув(відвалився добрий кусок) я теж зразу почав дзвонити, шукати, а потім один добрий чоловік підказав, і все...... гуд. Я розумію, що ця деталь є рухомою(і навіть дуже), але попробувати можна. П.С. А я би з цього бидла, що поламав здер би шкуру.