Потрібна термінова допомога !!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yra Golf3, 16 лип 2009.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Термінова вона тому що скоро планую їхати на море а тут виникла поломка із паливною системою(принаймі я так думаю).
    Напевно почну з того що машина у мене їздить переважно на ГАЗІ.
    Приблизно місяць тому от що почалось: при переключанні на бензину машина їхала ще гірше ніж на газі і двигун працював з якимись перебоями (труїла як то кажуть), на холостих також обороти були за надто низькими десь 0,7-0,8 (видно навіть по тому що машиною трошки кідає). І при їзді на педаль газу реагува якось заторможено із затримкою. Ну але це все ще було терпимо, бо від сьогоднішнього ранку все стало наьагато гірше при заведені двигуна мотором дуже сьльно кидало і оберти були 0,5 і при їзді (та яки там їзда на бензині вона взагалі не їхала а на газі додам все нормально). Я подумав що вся причина в паливному фільтрі так як він мінявся ще до 65 тис.км., із заміною не спішив так як іжджу на газі сьогодні зразу поміняв, але ситуація не помінялась а може навіть стала гіршою, тому що оберти на халастих взагалы впали до 0,3-0,4.
    Але от який дефект, думаю той хто в цьому робирається йому це про щось скаже. ЯКЩО я нажимаю на педаль газу (не вашно скільки чи зовсім трошка чи багато мотор реагує на це але на 1 секунду, і якщо не рухати педаль газу навіть якщо вона майже повністю вижата, тоді оберти падають до мінімуму, але якщо нею рухати тиди сюди хоч чуть чуть тоді оберти ще можна якось підтримувати.
    Пояснив як зміг якщо хтось щось може підказати буду вдячний будь якій пораді.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На думку спадає тільки забита форсунка
    В тебе ж здається моно інжектор?

• Подобається Подобається x 1
  3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та та, помоєму моно інжектор. Мені здається проблема може бути в потенціометрі ДЗ...

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Нідочого. На газу тачка працює добре.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Сорі, провтикав... Тоді можливо що і форсунка.=)

6. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Вибачаюсь що зразу не написав, але бачу що ви здогадались. Саме так мотор 1,6 МІ. І я щось так само думаю. Можливо попробувати їздити на бензині і вона якось промиєтьсь, бо я рідко коли їздив на бензині. Чи обовязково промивати, бо промивочні присадкі заливати не дуже хочу. А кіку коштує промивка інжектора?

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я також їжджу на газу, але через кожну 1000-1500км включаю на 50км бензин. 1.Маєш можливість попробуй підставити іншу форсунку, подивишся результат.
    2. Подивися в якому стані сітка в паливному баці, може бути забита і непоступає бензин.
    Коли останній раз чистив бензобак? Коли на бензі, вся паливна систеиа циркулює, а так там коксується всяке смітя! Думаю до електроніки ніякого відношення твої симптоми немають, щось забито! Я взагалі противник всяких промивок(присадок)ІМХО.

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Форсунок на жаль не маю, а бак я ще ніразу не чистив але в мене на заливній горловині стоїть сіточка, дмаю це не бак.

9. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сітка на паливному насосі всередині баку, а не заливна! Якщо рідко заливаєш бенз утворюється конденсат і всяка срань яка зменшує пропускну прохідність бенз. Моє ІМХО нехватає бенза, вона потрошки порскає

Останнє редагування: 16 лип 2009
  10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    в мене було шось подібне вилікувалось заміною бензонасосу (нестворював нормального тиску в паливній системі) і заміною лямбдазонду бо був дохлий і свічки заливало (перерозхід був самашедший). Але правильно кажуть сперевірь спершу саме банальне - сіточку на бензонасосі.

11. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Ще одна причина: перевір тиск в паливній системі, може дійсно недокачує насос. Треба інколи включати бензин!

12. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

У мене дуже важко добратись до бензонасоса через балон, але буду якось пробувати.
    А як перевірити тиск? Що просто зняти бензошланг біля МІ?

Останнє редагування: 16 лип 2009
  13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Всі поради мають право на існування, але я би почав перевірку з того, шоб зробив діагностику двигуна на компі. Якщо це електроніка, діагностика точно покаже проблему. А якщо проблеми не покаже, значить це механіка - бензонасос, сітки в баку і т.д.

14. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Може й так але хочеться як найменше попасти. Спочатку перевірю те що можу сам.

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    "попасти" це означає витратити найменше грошей? я правильно розумію?
    ну бач, для мене це найдешевший початок, бо я маю адаптер і роблю діагностику сам. а що робити тобі - безумовно вирішувати саме тобі :D

16. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Щойно дома провірив тиск на підході нормальний. я витягав шланг перед МІ і прижавши пальцем ледве втримав. Так що думаю що причина в МІ, я зняв кришку МІ але не знімаючи форсунку нічого не побачу, а знімати не хочу тому що ніколи цього не робив. Думаю залишається причина у форсунці. Хто що дальше підкаже????????

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кажуть промивочні присадки можуть усугубіть всю ситуацію так як ти власне "застояв" свю бензинову систему то промивка може зрушити з місця відкладення і забити ними остаточно форсунку. З іншої сторони вибір в тебе не великий, як то кажуть "Пан або пропав!" тут або промивка розчинить то "Г" або забє окончатєльно в любому випадку якщо щось зміниться то будеш хоч знати чи в ту сторону копаєш.

Слухай а може спробуй залити літрів 10-15 бєнзи з іншої заправки!?
    Чи вже пробував?

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я вибачаюсь, але не простіше поїхати на Сто і промивка тієї форсунки і інжектора буде коштувати 60 грн???:morning1:

19. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В принципі система в мене постійно циркулює бо я бензонасос не відключав, він просто через форсунку не виходив. І бензину також влючав троха постійно. Попробую іншу бензу хоч я завжди заправляв на ОКО, там ніби нормальна. Трошка поїздив на бензі, стало троха краще.

20. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Як не пройде тоді так і зроблю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)