ПОтрібна вихлопна до мого пасіка б3 седан 89 року. мене цікавить впершу чергу задня банка, бо в мене проблемка виникла на дачі влітку зачепив зєднання банки і кінцевика, за літо аоно прогоріло і зараз не тримається. їздив до зварювальника каже що не заварить бо вже трохи тоненьке залізо, мол толку не буде. пишіть в кого є
Найдешевше задні банки (нові) на свій бувший Г2 і Поло знаходив в магазині біля Гетьмана(готеля). Якщо їхати від кульпарківського кільця в сторону кн ольги то по ліву сторону Гетьман потім поворот на автобазар а далі по тій самій стороні довгий магазин який знаходиться в 1-му поверсі багатоповерхівки. На вікнах написано Москвич ВАЗ але як виявляється глушники і до наших апаратів є.
Допоможіть будь-ласка. Потрібно глушитель (задній) на Golf 2 1.8 GTI EV. Все і всіх обзвонив. Найшов тільки від 1.6. Може хтось продає, або десь таке бачив. Посилання на мою систему вихлопів. http://expressorder.ru/bosal/detail...178&name=глушители VOLKSWAGEN Golf II 1.8 GTi http://www.catalogue.bosal.com/images/exhaust/BB/09009360.gif
та я би з радістю...але одну частину насадки я вже обламав і загубив. а якшо буде вихлопна від 1.6???? Задуситься мотор??? Люблю нажати я на акселератор.
Так, як в тебе залишилась одна труба(насадка) можеш сміло поставити від 1.6 і нічого твому мотору не буде. Знаю як ти їздиш)
Порадьте хорошу задню банку вихлопної до мого гольфа 3 1.6 що б була під спортивну.... але без звуку сильного...
Є тут у клубі чоловік з ніком Orest і займається різноманітними тюнінгованими гаджетами для наших улюблених авто. Варіанти "вихлопу" в нього також були. Ціни - нормальні, головне, що він місцевий і не буде гемору з пересилкою і всіма витікаючими наслідками!
Можу продать тобі свій самопальний, правда монтувати повинен майстер в якого руки ростуть з потрібного місця))) Замість каталізатора поставив стронгер. Звуком довольний. Мій самопальний глушак виготовлений з металу 2мм. товщини. Вистачить на довго :D
привіт ! мене теж цікавить вихлопна на мій г3 1997 року 1.4 АЕХ, але цікавить все, штани і до кінця, можливо хтось щось підкаже, замість ката хочу поставити пламенегаситель, але незнаю де його нормального купити
Є б/у в доброму стані, зняті з донора, за пів ціни. Для чого платити більше. То вже хто як собі захоче