Потрібна вихлопна

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем nzi, 27 вер 2010.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ПОтрібна вихлопна до мого пасіка б3 седан 89 року. мене цікавить впершу чергу задня банка, бо в мене проблемка виникла на дачі влітку зачепив зєднання банки і кінцевика, за літо аоно прогоріло і зараз не тримається. їздив до зварювальника каже що не заварить бо вже трохи тоненьке залізо, мол толку не буде. пишіть в кого є

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Найдешевше задні банки (нові) на свій бувший Г2 і Поло знаходив в магазині біля Гетьмана(готеля).
    Якщо їхати від кульпарківського кільця в сторону кн ольги то по ліву сторону Гетьман потім поворот на автобазар а далі по тій самій стороні довгий магазин який знаходиться в 1-му поверсі багатоповерхівки. На вікнах написано Москвич ВАЗ але як виявляється глушники і до наших апаратів є.

3. dobrik

dobrik Новачок

Golf 2 GTI EV
    Останнє редагування: 31 тра 2011
  4. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Добрік візьми краще просту трубу від 1,6 і перевари ту насадку, яка у тебе на баняку. Дешевше вийде)

5. dobrik

dobrik Новачок

Golf 2 GTI EV
    та я би з радістю...але одну частину насадки я вже обламав і загубив. а якшо буде вихлопна від 1.6???? Задуситься мотор??? Люблю нажати я на акселератор.

6. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Так, як в тебе залишилась одна труба(насадка) можеш сміло поставити від 1.6 і нічого твому мотору не буде. Знаю як ти їздиш)

7. Alexander

Alexander Початківець

VW
    Привіт!
    Можеш тут подивитися варіанти, як оригінал, так і заміни
    www.Exist.ua

8. li-mit

li-mit Active Member

SKODA OCTAVIA А5
    Порадьте хорошу задню банку вихлопної до мого гольфа 3 1.6 що б була під спортивну.... але без звуку сильного...

9. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Є тут у клубі чоловік з ніком Orest і займається різноманітними тюнінгованими гаджетами для наших улюблених авто. Варіанти "вихлопу" в нього також були. Ціни - нормальні, головне, що він місцевий і не буде гемору з пересилкою і всіма витікаючими наслідками!

10. SashulkaB3

SashulkaB3 Active Member

VW Passat B3 35I
    Можу продать тобі свій самопальний, правда монтувати повинен майстер в якого руки ростуть з потрібного місця)))
    Замість каталізатора поставив стронгер. Звуком довольний. Мій самопальний глушак виготовлений з металу 2мм. товщини. Вистачить на довго :D

11. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    привіт ! мене теж цікавить вихлопна на мій г3 1997 року 1.4 АЕХ, але цікавить все, штани і до кінця, можливо хтось щось підкаже, замість ката хочу поставити пламенегаситель, але незнаю де його нормального купити

12. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    потрібна вихлопна,точніше задня частина!Чи варто брати їх на розборках б\у чи все таки тільки нову?

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я б радив новий баняк, при умові що старий вже не ремонтабельний.

14. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Є б/у в доброму стані, зняті з донора, за пів ціни. Для чого платити більше. То вже хто як собі захоче

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)