Зламалася у мене запчастина біля коробки передач. трохи її укріпив, але чіткість передач залишає бажати кращого. Тому шукаю, може хтось запропонує дану запчастину. На розборах її продають разом з коробками, тому цікавить, може хтось продасть окремо або запропонує нову по нормальній ціні. Потрібна взагалі-то чорна пласмасова штучка, на фото справа (1НО711202А - ричаг попереднього выбору передач). Але можу взяти і ці дві штучки разом (друга деталь 1JО711256 - елемент ведучий), залежить від ціни і наявності. Якщо пропонуватимете б/в - то зрозуміло що цікавить в ідеальному стані.
Я подумав, що мабуть не всі здогадалися, де розміщені ці детальки, тому додаю ще одне фото для наглядності.
Сорі, переплутав номера. Чорна пласмасова деталь справа має номер 1j0711256, вона потрібна в першу чергу, а металічна деталь зліва має номер 1h0711202a. Запропонуйте.
Слухай, я планую викидати свої внутрішні органи. в мене така ж фігня стоїть. хтось там бравсь купувати все це. то може почекаєш і з ним домовишся. а ні - якщо в мене коробка залишиться - то я тобі це подарю
Нажаль пропозицій не поступало. Романопродді мені віддав свій механізм, але від В3 не підходить на В4. Тому готовий обміняти механізм від В3 на механізм від В4 :gamer:
Мені потрібний такий механізм також, можливо від Б3 підійшов би оскільки багато чого від Б3 підходить , я б глянув і купив якщо підійде.
постараюсь сфоткати і виложити фото. на рахунок продажу, то не дуже цікаво, бо річ у тім, шо на шротах вперто відмовляються продавати механізм окремо від коробки. І я домовився там, що зможу його обміняти, якщо на коробку буде покупець, який захоче її ставити на В3. Або ж я готовий продати за ціну тих двох детальок, фото яких у першому пості. але ціна їх становить десь порядка 40 євро.
Я краще тоді весь механізм в оригіналі з німців в "Автостопі" замовлю, мені Петро 140євро нарахува за все в зборі що іде від коробки :D . А ті фігнюшкт по каталогу нові оригінальзі з Фольсвагенгруп десь 30 євро коштують, ну і ціну ти загнув за б.у.)).
Я ж написав, що обміняв би на механізм від В4 б/в або на ті 2 запчастинки, які на фото в першому пості. ціну за б/у я не гнув, т.я. ціну визначає "Фольсвагенгруп", можеш купити і за 10 євро, я готовий обмінятись. не влаштовує - замовляй все в зборі за 140 євро.
не папрся з ними))) колись памятаю на пассаті 4 міняли коробку, також зламалася пласмаска, по її приклпду за 30 хв. зробив детальку з металу, на неї накрутив болт для кріплення тросіка, і покрасив=)) чіткість передач не змінилась, ніяких побічних ефектів))
можу продати такий-же механізм від Б4 1.8, залишився з старої коробки, тільки треба пошукати його в гаражі)) якщо комусь треба, пишіть в ЛС
народ, запропонуйте хтось, а то скоро передачу включити стане неможливо !!!!!!!!куплю б/в в зборі або нове. запропонуйте по нормальній ціні !!!