ТЕРМІНОВО шукаємо симпатичних дівчат або жінок з власним автомобілем для зйомок програми Лабіринт на ТРК "Люкс". Основна вимога: розкомплексованість. Один з конкурсів програми планується на пляжі "Озерного краю" в Пустомитах на "Вишневому Бумі" (готуйте купальники!). Зйомки завтра і на наступний тиждень. Потрібно чотири учасниці (не одночасно). Детальна інформація за тел 8 067 7240808 Мар'ян.
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Боровець! Що це за такі пропозиції на межі з непристойними???:-D :-D :-D
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Хех... розказав! "Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!!"... Всім потрібні!!!! Тим більше з власним авто.
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! А дівчат хіба не випадково шукають, підстава виявляється, а я наїіний думав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: все підстроєно :mrgreen:
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Яке там ВИПАДКОВО? Ти в якому столітті живеш. Це шоу-бізнес і тут все має бути добре сплановано і організовано. Ти попробуй знайти учасників, які так просто погодяться кудись їхати і щось там витворяти! Ти, дійсно, наївний. Все не підстроєно а сплановано, а результати таки справжні.
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! А ти - молодець. Бачу, програму дивишся. Доречі, всі бажаючі хлопці теж можуть записуватись на участь. Просто серпнева програма має бути з дівчатами у купальниках.
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Знайшов! Свистю!!! Дивіться Лабіринт на Новому каналі 4.08 в 9:00. Бажано щось з посуду підставити під щелепи, щоб не залитись слюнями:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Не туди попав, тут 99% мужчин , а між ними хєр дівчат найдеш.
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Ну тоді ти серветку візьми шоби коли знімати то всьо будеш картинку слюнями не зіпсув ) тепер мені навіть цікаво буде подивитись
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! Подивився....! Ну ти Карпу опустив я тобі скажу...показав всі целюліти складки і так далі коротше все шо вона хтіла сховати. Я ото подивився передачу і загадав шо неодноразово ту програму дивився... Чесно кажучи програма відстій ви або поміняйте формат шоби не разило відвертою рекламою ато таке враження шо не шоу заніматєльноє дивишся а ролик рекламний, або конкурси якісь не такі плоскі і тупі зробіть невже більше завдань ніж пошук папірчиків серед різноманіття продукції не можете придумати ? (ну хоча би конкурси з використанням тої продукції зробіть) ну то що до формату Також персонально до тебе як оператора. Не треба займати 25 відсотків ефіру круплоплановими показами під'юбного простору Карпи чи інших учасничь чи трусів шо при присіданні видно чи заглядувати в декольте при нахилах учасниці чи тримати на протязі 10 секунд крупним планом квадратну сраку обтянуту джінсами якоїсь кобіти що мимо проходить то не то шо не еротично то подекуди огидно... ну зато всі побачили які в Карпи труси і целюліт. то моє ІМХО... може комусь і подобається
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! та ти наступні подивись там в кожній передачі таке. Я так поняв то фішка Бормана-оператора
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! а шо Карпу і її труси кожен рас показують? але то така рань шей субота!
Відповідь: Потрібні дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!! а в чому проблема! ми можем віддати своїх дівчат з клубу за невелику плату!