Всім привіт! Шановні форумчани, допоможіть! VW Passat B4. Гальмівна система постійно "завоздушується". Підозра на підсмоктування повітря через блок АБС (ймовірність 10 і на регулятор гальмівних сил, т.з. "колдун" (90. Щоб бути впевненим, хочу підключити задні колеса в обхід "колдуна", для чого потрібні 2 задніх гальмівних шланги до В3/В4 (мамка-мамка). Може в когось є старі, потріскані, надірвані (але не критично)? Позичте з поверненням! Дякую!
rusmaks, як там нарахунок б/в шлангів, потрібні погорло! Гальма працюють жахливо! Пліз, відгукніться!
Вибач за фото, просто 2 дні були зайняті переїздом, тому не було можливості закинути фотки. Шланги знайшов, просто не знаю чи задні. Завтра закину фото в обід.
Ось і обіцяні фото правда з запізненням, бо реально немав часу. не знаю чи підійдуть. Якщо потрібно, то можу взяти на з'їзд.
Сьогодні ні, бо в дома карантин(діти хворі). А завтра без проблем.Буду в центрі зранку(Магнус), ну і далі впринципі так само. Набереш мене, якщо будеш їхати в центр десь так за пів години. 067 974-10-17 Руслан П.С.Шланги вже давно лежать в машині.