Потрібні галогенки до VW Passat B4

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Givi, 5 вер 2009.

1. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    Виникла така проблема: потрібні галогенки в передній бампер замість обманок до VW Passat B4

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Найти оригінали проблематично.
    Мені наприклад привіз знайомий з Білорусії по 25 у.е. ще й навіть з лямпочками і заглушки по 5 у.е.
    Шукай у Вашому магазині.

3. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    Дякую! буду шукати.

4. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    є за 300грн.на кінці трамваю 4,як магазин називаєть не памятаю,але точно ецй що ближче до школи,там такий маленький магазинчик,вони там були в наявності десь місяць тому,оригінал чи неоригінал невкурсі но думаю що не китай:morning1:

5. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Я брав на автобазарі на Перфецького: Нові 2-і Птф,2-а поворотніки і 2-і заглушки вийшло біля 700гр

6. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    так і там думаю вийде,300грн шт тобто 2шт=600грн+те що ти перечислив(я не взнавав бо без потреби)

7. Givi

Givi Початківець

VW Passat B4
    Треба буде туди зїздити.
    Вдячний за допомогу!

8. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Я б не ставив. Маю китай за 200грн обидві купував. Зняв і вернув обманки. По-перше вони що китай, що оригінал мало що світять. По-друге тріскаються. По-третє одна постійно відмовлялась світити, що я не робив. Поставив на ближнє ксенон 5000К і маю щастя. Тобі раджу.

9. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я користуюсь майже рік(оригінал), включаю коли потрібно(бо це противотуманки, а не фари) і маю чистий спокій. І нічого не тріскає і все світить (і навіть дуже добре), тому шукай і став.....

10. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    имхо одне другому не заважає. фари-фарами, а протитуманки-проти туману. однак, тільки оригінал.

11. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Та вони взагалі погано світять, от на Г3 штатні птф світять.

12. ganzh

ganzh Початківець

FORD Transit Connect 1.8 TDCI 66 kW, кондер, 2007 г.в.
    Я вирішив дану проблему встановленням міні ПТФ ВЕССЕМ 138х78 мм, стали дуже добре і світять краще на порядок чим рідні оригінали.

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Для чого додаткові протитуманки?
    Чи я неправильно зрозумів? В Б4 є вже протитуманки, то навіщо замість обманок ще ставити?
    Я за 8 місяців експлуатації не включав ще своїх штатних - не було потреби, хоча туманом їздив, або туман такий попадався :D !

14. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Є протитумаки,а є моделі де тільки поворотник і заглушка,а там де має бути протитуманка з лампочкою насправді стоїть пластикова обманка

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)