Найти оригінали проблематично. Мені наприклад привіз знайомий з Білорусії по 25 у.е. ще й навіть з лямпочками і заглушки по 5 у.е. Шукай у Вашому магазині.
є за 300грн.на кінці трамваю 4,як магазин називаєть не памятаю,але точно ецй що ближче до школи,там такий маленький магазинчик,вони там були в наявності десь місяць тому,оригінал чи неоригінал невкурсі но думаю що не китай
Я б не ставив. Маю китай за 200грн обидві купував. Зняв і вернув обманки. По-перше вони що китай, що оригінал мало що світять. По-друге тріскаються. По-третє одна постійно відмовлялась світити, що я не робив. Поставив на ближнє ксенон 5000К і маю щастя. Тобі раджу.
Я користуюсь майже рік(оригінал), включаю коли потрібно(бо це противотуманки, а не фари) і маю чистий спокій. І нічого не тріскає і все світить (і навіть дуже добре), тому шукай і став.....
Я вирішив дану проблему встановленням міні ПТФ ВЕССЕМ 138х78 мм, стали дуже добре і світять краще на порядок чим рідні оригінали.
Для чого додаткові протитуманки? Чи я неправильно зрозумів? В Б4 є вже протитуманки, то навіщо замість обманок ще ставити? Я за 8 місяців експлуатації не включав ще своїх штатних - не було потреби, хоча туманом їздив, або туман такий попадався :D !
Є протитумаки,а є моделі де тільки поворотник і заглушка,а там де має бути протитуманка з лампочкою насправді стоїть пластикова обманка