Потрібні на роботу працівниці

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем AlfaS, 23 жов 2012.

1. AlfaS

AlfaS Початківець

Dacia Duster 1,5 dci
    В готель на львівській обїздній (по вул.Зеленій с.Пасіки Зубрицькі) потрібні на роботу адміністратори готелю (одна відкрита вакансія) та покоївки на денну та добову зміни . Є довіз працівників з Сихова . Оплата праці висока стабільна . Богдан Романович т.098 498 123 чотири

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Скажи котику дві штука, графік і зряплату, від того я ті скажу чи допоможу чи ні, бо маю пару ладних людей, які можі ті віддати в добрі руки.
    Мова йде про адміністратора.
    З покоївками не допоможу.

3. AlfaS

AlfaS Початківець

Dacia Duster 1,5 dci
    Котиком мене досі тільки кохана називала :)

Щодо роботи адміністратора - працює добу - дві доби відпочиває , на руки 2 тис грн /міс

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Це добре, що кохана так називає, любить напевно ))))
    Не допоможу на таких умовах, прошу не розраховувати, не конкурентні як на мене.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    щось не вяжеться 2000 і висока?

6. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Ну хлопці, звісно висока ))) Покращеннія в дії :D

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Не хочу когось образити, але зарплата 2000 грн в місяць за графіком доба через дві вже замала (вчорашній день). Звісно можна знайти людину на такі умови, наприклад з Зубри чи навколишніх сіл, люди підуть, питання постає мотивації (задоволення) і питання скільки людина буде працювати задоволена.
    Вже закладена на цих умовах плинність.

Повторюся, я не хочу бакланити умови і я не є власником, але рекомендую як спеціаліст знаючи ринок готельно-ресторанного господарства добавити 1000 грн, загалом буде 3000 грн і буде Вам щастя!
    Будете мати собі компетентну перевірену особу і ще й задоволену на певний час поки умови життя ще не підростуть.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)