В готель на львівській обїздній (по вул.Зеленій с.Пасіки Зубрицькі) потрібні на роботу адміністратори готелю (одна відкрита вакансія) та покоївки на денну та добову зміни . Є довіз працівників з Сихова . Оплата праці висока стабільна . Богдан Романович т.098 498 123 чотири
Скажи котику дві штука, графік і зряплату, від того я ті скажу чи допоможу чи ні, бо маю пару ладних людей, які можі ті віддати в добрі руки. Мова йде про адміністратора. З покоївками не допоможу.
Котиком мене досі тільки кохана називала Щодо роботи адміністратора - працює добу - дві доби відпочиває , на руки 2 тис грн /міс
Це добре, що кохана так називає, любить напевно )))) Не допоможу на таких умовах, прошу не розраховувати, не конкурентні як на мене.
Не хочу когось образити, але зарплата 2000 грн в місяць за графіком доба через дві вже замала (вчорашній день). Звісно можна знайти людину на такі умови, наприклад з Зубри чи навколишніх сіл, люди підуть, питання постає мотивації (задоволення) і питання скільки людина буде працювати задоволена. Вже закладена на цих умовах плинність. Повторюся, я не хочу бакланити умови і я не є власником, але рекомендую як спеціаліст знаючи ринок готельно-ресторанного господарства добавити 1000 грн, загалом буде 3000 грн і буде Вам щастя! Будете мати собі компетентну перевірену особу і ще й задоволену на певний час поки умови життя ще не підростуть.