Повітровимірювач для Passat B3, 2.0 2Е

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем SPetro, 26 січ 2012.

1. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Куплю повітровимірювач для Passat B3, 2.0 л , двигун 2Е в робочому стані і з незрушеною верхньою кришкою.На корпусі 2 номера : W 0280202130 і другий-037906301B.

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Тільки вчора знайшов такий девайс в гаражі, залишився після Джетки. Кришечка на герметику, але туди нелазив.
    Для початку можу дати попробувати як працює, а якщо все буде гаразд, домовимося!!!
    Там його підставити дві хвилини, попустити хомут і переставити фішку!!!

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну і що він тобі таким чином поміряє, якщо його так підставити?

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    serg9 , перед тим як писати пост, вивчи матчасть про повітровимірювач і для чого він і що він міряє

5. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Отакий він

6. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Дякую за відповідь. Тільки номерація не співпадає і щось не пам"ятаю я щоб Джети йшли з 2-літровим двигуном. Потрібно буде Kymа спитати, чи можлива заміна.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    То треба пробувати.... може і підійти, Треба міряти який вольтаж видає на різних обертах і дивитись які тебе мають бути. Цей повітрявимірювач є базовим для формування суміші і як практика показала навіть відхилення в 0.1-0.3 вольта з нього .... може серйозно збільшити розхід бензини.

8. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Дуже дякую,п.Юрій. Можна експериментувати,,але поки пошукаю рідного .Хотілося б з корпусом повітряного фільтра, бо якщо пам"ятаєте, в мене ще клапан в кришці пропускає повітря.Якщо не буде інших варіантів-протестуємо і цей, але для початку звіримо хоча б опори на контактах по довіднику для Джети і Пассата.

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    А вони ніколи і нейшли я сам поставив!!!
    Я після того як поставив ГБО то поміняв напевно з 4штуки таких. Щось мав щастя що газ хлопав і розривало той воздухомір. Між РВ і 2Е різниця, мені здається в останній цифрі.
    Шукай, якщо незнайдеш зголошуйся, дам попробувати.
    п.с. Донецкий мені колись начарував з воздухоміром: холості стабілізувалися, підвищилася динаміка і трохи зменшився апетит!

10. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    друже, матчасть про цей девайс я знаю, просто щоб його детально і дієво випробувати, то мабуть все таки краще поставити його на місце, а не просто так, в висячому стані підключати. ну і перевірити хоча б тестером опори, які він показує при зміні кількості і температури "вдихаємого" повітря. а так, просто підключивши, якщо і заведеш машину, то ще не факт, що він працює в межах норм. чи я не правий?

але мова не про те. мені теж цікавий такий розходомір, хочу провести деякі досліди. тому якщо автору теми не підходить, то я би забрав. напиши умови і ціни, можна в ПП.

Останнє редагування: 29 січ 2012
  11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    для автора теми - на 2Е підходить розходомір з двома номерами
    номер по ВАГ 037906301C або 037906301B

12. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Дякую. Це вже я частково вивчив. Пропонований варіант без букви теж ставився на Пассати 1,8 і 2 л, але на які конкретно двигуни не в курсі.Не хотілось би експериментувати. В мене теж вроді нормальний розходомір-не смикаєтиься, зате опір не той і напруга відповідно трохи завищена.От скрутив би хто регулятор напруги-він там ще з заводу запломбований-ціни б не було такому майстру.

13. Alexander

Alexander Початківець

VW
    Под заказ можно привезти новый: 0 280 202 130
    Срок поставки 9 рабочих дней : www.Exist.ua

14. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну наскільки мені відомо, то той винт, що запломбований, то є винт регулювання рівня СО. крутити його потрібно за допомогою ВАГ-КОМа, принаймні так пише ЕЛЬЗА.
    з.і. пропонований розходомір без букви ставився на мотори PF i PB :yes:

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну і у мене питання, якщо розходомір не смикається, то які до нього претензії? для чого йому шукається заміна?

16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Коли мав Джету, мені Донецкий поколдував над моїм воздухоміром, розхід трохи зменшився, холості стабілізувалися. Донецький - чарівник!!!!!!

17. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Дякую,але до нового не готов психологічно...За таку ціну можна на збільшеному споживанні бензину пару років їздити.

18. SPetro

SPetro Початківець

Passat B3
    Не смикається, бо Андрій з китайської стіни поколдував над ним. Але то мало помогло-напруга на виході більше норми, що і веде до перерозходу,оскільки видає в блок управління неправильну інформацію про об"єм вхідного повітря.

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    але мова не про те. мені теж цікавий такий розходомір, хочу провести деякі досліди. тому якщо автору теми не підходить, то я би забрав. напиши умови і ціни, можна в ПП.[/QUOTE]

а досліди бува не з подачею повітря,я такий варіант собі шукаю, хочу обманути компютер і збільшити подачу повітря чи ти інший експеримент хочеш поставити?

20. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а досліди бува не з подачею повітря,я такий варіант собі шукаю, хочу обманути компютер і збільшити подачу повітря чи ти інший експеримент хочеш поставити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)