Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Здоров'я, тільки хороших доріг і приємних подорожей! Надалі приємно буде читати твої вичерпні і професійні коментарі!!!:-D:-D:-D
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! УСПІХІВ В РОБОТІ І В СІМЕЦНОМУ ЖИТТІ. Щоб інжектор накінець настоївся так як треба.
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! вітаю.. бажаю в цьому році найти ABFа ;-) всбо решта набажали вже
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! щоб в житті усе вдавалось і машина не ламалась світлофор завжди для тебе шоб моргав лише зеленим Всіх благ!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Нє! Моргати зеленим не треба! то означає шо зара буде червоне і даішники за ним! Хай просто поменше світлофорів, а якщо є - то впевнено світять зеленим!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Мої вітання Маркелу, море пива, якісного бензу в бак ну і всього тіко позитивного
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! щоб х. стояв, насос качав, поршня крутились, резина диміла, і шоб гроші були.
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Всього накращого !!! Рівної дороги, гумових стовпів і "сліпих" гайонів !!!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Щоб в тебе все було, але за це тобі нічого не було!!!!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Ну тут набажали... даже незнаю... ну, будь здоров! Щастія любві і удачі!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Кращого знавця напрямку ФВ-Ауді я поздоровляю з Днем народження і бажаю щоб все, що тут побажали сбулося!!! Живи ще 100 років!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Прийми найщиріші вітання та сердечні поздоровлення з нагоди дня народження! Бажаю тобі і твоїй родині міцного здоров’я, щастя, сили і мужності, добра і радості, благополуччя і довголіття, успіхів на твоїй професійній ниві.
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! і жіночого теж! Легких коней і кайфу від машини! Здоров'я і бабла!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! ого вже не залишиолся шо бажати Вього тобі найркащого, шоб всі негаразди тебе оминали. а головне здоровя!
Відповідь: Поздравляем Markell с днём рождения! Бажаю професійних успіхів, кар'єрного зросту, невичерпної енергії та міцного здоров'я.