Позичу ласти!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем diesel757, 23 сер 2015.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Друзі, корочче, така фігня:
    - потрібно ласти, звичайні, в яких пірнають у воду.
    Ласти потрібні для мого товариша (той про якого, описував в темі "ДОПОМАГАЄМО ФРОНТУ"). Із зони АТО він попав в Дніпропетровський госпіталь, потім Харківський, а тепер вже 3-ій місяць знаходиться у Львівському госпіталі, за цей весь час, йому "накосячили" лікарі, тобто змарнували час.
    Переніс, він, операції на ногу (коліно), розпочався процес реабілітації, реабілітують через басейн і тому треба ласти. Суть така, що нога в коліні не згинається до кінця, і тому рекомендували такий вихід із ситуейшн. Паралельно відвідує клініку Інново на вул.Стуса (раніше АТОшників вони брали безоплатно, а тепер платно зі знижкою 30 :wacko: ) (цей смайлик означає 30 відсотків, що за фігня, чому смайлик), бабло омбежене, тому й треба позичити.
    П/С/ позичу, я під свою відповідальність, якщо треба то під заставу гривників.
    П/С/С/ не все так в "шоколаді", як глаголять ЗМІ.
    П/С/С/С/ наступає час, коли ті пацани стають нікому не потрібними, тобто країна на них підзабиває.
    П/С/С/С/С/ коль бо шо, пишіть сюди, або дзвоніть на номера тел., котрі в підписі.
    Дякую!

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Маю, але тільки одну... Можу дати. З виду велика, чорна, ще радянського виробництва.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Супер! Десь, в середу ,тебе наберу домовимось. Бо якраз і одну треба.
    Тему можна закривати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)