Всім привіт.... Є такий сабж накладки на приборку до Б-3, 1.8 бензин. Якось одним часом на фірмі мали замовлення,розробляли шкали на пасат Б-3,1,8бензин.Зробили із запасом 2шт,мужик свої забрав а ті завалялися,сьогодні найшов. Віддам чисто символічно 1шт 50грн,вони мені не потрібні,і так валяються. Як ставляться поняття не маю. Ось фото загальне вид з заду а так вони на просвітлення,це якщо робити світодіодну підсвітку
но ізюменка в тому, що в Б-3, підсвітка йде загальна, просто світло світить на шкалу, а тут можна зробити щоб світилися тільки цифри і поділки
Якщо мій пост флуд, я готовий почекати на вибачення автора! Я запитався що прикольно в цих накладках? А чи купляти чи ні, я вирішу пізніше.
Kinder ти вибачай,не так тебе зрозумів.... просто вже дістало,виставив на інших форумах,а там є люди,яким цей товар в принципі не потрібен,а починають мяко кажучи обсирати,не уважуха за таке,є на то флудільня. ...................................................І так здають нерви................................. ще раз приношу свої вибачення
Я не флудив, я собі шукаю цікаві накладки на Б4, тому й запитав, а що в цих прикольного, бо з фоток видно лише один бортик інший ніж в оригінальному.
тут тільки прікол в тому що вони просвічуються,а дизайн простий. на скільки я знаю на Б-4 вже світяться цифри......потрібен просто інший узор Такий оригінал заберав мужик