Привіт тому, хто читає мою тему! Прошу чи то поради, чи то допомоги. Я шукаю постійну роботу за кордоном. Можливо є хто на форумі, що працює в агенстві-посереднику по працевлаштуванню за кордоном або має знайомих. Або є хто працює за кордоном і має можливість запросити до себе на роботу. Цікавить саме постійна робота, хоча сезонну теж розгляну. В ідеалі - сто чи ферма. Коротко про себе: 26, вища технічна освіта, досвід роботи в будівництві та сервісі автомобілів. живу в райцентрі, тримаю город, колись з батьками тримали домашнє господарство. Це я до того, що "грязної" праці не цураюся. Руки на місці, голова тим більше. Маю добрі знання англійської мови. Докладніше в резюме. Закордонний є, гроші на візу, дорогу і перший час теж. Тут зараз є непогана робота, але за кордон думки і бажання не перший рік турбують... Буду вдячний будь-якій інформації!!!
Тут всі такі патріоти, що фіг тобі хтось поможе з цією темою.. Йди на форум чемодан, гугли, якщо не знаєш що то "Коротко про себе: 26, вища технічна освіта" + "Цікавить ... робота В ідеалі - сто чи ферма." - ужос (( Якщо знаєш тільки англійську - то в європі далеко не зайдеш, світить тільки англія - але це набагато важче ніж інші країни. Без мови, на жаль, нікуди (( Думай за польщу чехію і т.д., мови легкі до вивчення, якщо не плануєш досягати висоти.
Хлопці дякую за відгуки! Хоч хтось відписав. Тепер трохи розпишу, згідно зауважень Sebastian del Maar. Тут написав, бо як не крути, а західний регіон більше в темі закордонного заробітку, ніж центр (я з Черкаської обл.). Чемодан знаю, дякую! Ну тут все просто. Я написав те, що я добре вмію - крутити гайки і рити грядку. Більше хочеться на СТО, бо вже котрий рік я марю працювати в сфері сервісу авто. Тут, в Україні, я це не здійсню точно в силу ряда причин. А так, є надіє можливо хто працює за кордоном на розборці/сто чи ще де інде і забере вмілого хлопця до себе))). І вже там я розкриюсь на повну))) Не спорю, в 26 з технічною вишкою можливо це і ужос їхати на ферму. Але в мене немає власного житла і тут на нього я не зароблю точно. Спочатку я і думав за Польщу, але зараз працівники агенств відмовляють - кажуть, що зараз поляки стали менше платити нашим - біженці з лугандону заполонили польщу і створили демпінг в оплаті праці. А в Чехію вакансій взагалі мало толкових. І взагалі я хочу не просто на заробітки поїхати, а з перспективою імміграції.
Чоловіче, про мій ужос ти не правильно зрозумів.. Ужос в тому, що людина з вищою освітою шукає чорну роботу за кордоном.. це ужос!! Відносно того, що "а західний регіон більше в темі" - тут тобі всерівно ніхто не поможе, тут народ тобі може порадити як правильно на ліжку лежати і яке пиво хлєбати.. ну щось в такому стилі.. )) Ліниві тут всі і прикриваються патріотизмом )) Відносно луганских - це все брєд, бо вони мови взагалі не знають польської. Почни із сезонної роботи, а там вже по можливості залишишся. Якщо класно знаєш енгліш - тоді цілься в англію, знаю людей які так виїхали і тепер нормально там живуть.. На процесі буде дуже багато розчарувань і невдач, але головне - не опускати руки, бо кінцева ціль того вартує і діти твої колись тобі за то подякують, повір!