Працевлаштування за кордоном

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kostyl, 21 гру 2014.

1. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
    Привіт тому, хто читає мою тему!
    Прошу чи то поради, чи то допомоги. Я шукаю постійну роботу за кордоном. Можливо є хто на форумі, що працює в агенстві-посереднику по працевлаштуванню за кордоном або має знайомих. Або є хто працює за кордоном і має можливість запросити до себе на роботу. Цікавить саме постійна робота, хоча сезонну теж розгляну. В ідеалі - сто чи ферма.
    Коротко про себе: 26, вища технічна освіта, досвід роботи в будівництві та сервісі автомобілів. живу в райцентрі, тримаю город, колись з батьками тримали домашнє господарство. Це я до того, що "грязної" праці не цураюся. Руки на місці, голова тим більше. Маю добрі знання англійської мови. Докладніше в резюме.
    Закордонний є, гроші на візу, дорогу і перший час теж.
    Тут зараз є непогана робота, але за кордон думки і бажання не перший рік турбують...
    Буду вдячний будь-якій інформації!!!

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Тут всі такі патріоти, що фіг тобі хтось поможе з цією темою.. Йди на форум чемодан, гугли, якщо не знаєш що то
    "Коротко про себе: 26, вища технічна освіта" + "Цікавить ... робота В ідеалі - сто чи ферма." - ужос ((

Якщо знаєш тільки англійську - то в європі далеко не зайдеш, світить тільки англія - але це набагато важче ніж інші країни. Без мови, на жаль, нікуди ((
    Думай за польщу чехію і т.д., мови легкі до вивчення, якщо не плануєш досягати висоти.

3. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А таки написав як є.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

4. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
    Хлопці дякую за відгуки! Хоч хтось відписав.
    Тепер трохи розпишу, згідно зауважень Sebastian del Maar.
    Тут написав, бо як не крути, а західний регіон більше в темі закордонного заробітку, ніж центр (я з Черкаської обл.).
    Чемодан знаю, дякую!
    Ну тут все просто. Я написав те, що я добре вмію - крутити гайки і рити грядку. Більше хочеться на СТО, бо вже котрий рік я марю працювати в сфері сервісу авто. Тут, в Україні, я це не здійсню точно в силу ряда причин. А так, є надіє можливо хто працює за кордоном на розборці/сто чи ще де інде і забере вмілого хлопця до себе))). І вже там я розкриюсь на повну)))
    Не спорю, в 26 з технічною вишкою можливо це і ужос їхати на ферму. Але в мене немає власного житла і тут на нього я не зароблю точно.
    Спочатку я і думав за Польщу, але зараз працівники агенств відмовляють - кажуть, що зараз поляки стали менше платити нашим - біженці з лугандону заполонили польщу і створили демпінг в оплаті праці.
    А в Чехію вакансій взагалі мало толкових.
    І взагалі я хочу не просто на заробітки поїхати, а з перспективою імміграції.

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Чоловіче, про мій ужос ти не правильно зрозумів.. Ужос в тому, що людина з вищою освітою шукає чорну роботу за кордоном.. це ужос!!
    Відносно того, що "а західний регіон більше в темі" - тут тобі всерівно ніхто не поможе, тут народ тобі може порадити як правильно на ліжку лежати і яке пиво хлєбати.. ну щось в такому стилі.. )) Ліниві тут всі і прикриваються патріотизмом ))
    Відносно луганских - це все брєд, бо вони мови взагалі не знають польської. Почни із сезонної роботи, а там вже по можливості залишишся.
    Якщо класно знаєш енгліш - тоді цілься в англію, знаю людей які так виїхали і тепер нормально там живуть..
    На процесі буде дуже багато розчарувань і невдач, але головне - не опускати руки, бо кінцева ціль того вартує і діти твої колись тобі за то подякують, повір!

• Подобається Подобається x 2
  6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    чехію і т.д., мови легкі до вивчення,

ХА ХА ХА - вивчи жабо!!!

7. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    якщо за ціль поставлю то вивчу, доцільності зараз не вижу..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)