Продам: - передні праві двері із форточкою (взборі), колір "Мкрий асфальт") - задні праві двері теж взборі, можна і окремо колір цей самий; - склопідйомники два задніх і передній водійський на безфорточні двері; - стойки задні Б/У вроді різні є декілька; - дві передніх стойки б/у; - пружини передні - задні і є ще задні від Б3 універсала обрізані; - ручки дверні штук 15 і дві аля Г3; - дві рейки рульових під реставрацію; - значок червоний GT оригінал; - молдінги на двері GTI; - генератор Бош 55А з новим шківом; - спойлер НЕLLA; - бортовий комп*ютер НЕLLA і з всяким барахлом до нього; Питайте може ще щось найду або згадаю)
цікавить спойлер - він на Гольф?, і де саме він кріпиться? також дверні ручки аля Г3, якщо 2 передні - бронь, взяв би собі про запас
Спойлер на Джетту на багажник - 150грн., дві передніх ручки Г3 - 100грн. але в одну потрібно вставити замок( він в мене десь є), молдінги без надпису GTI з червоною полоскою були але я колись замалював бо вона вигоріла, хоча балончик я думаю легко відмиється чимось - 100грн на чотирьох дверну. 067 844 0001 Богдан, фото пізніше, хто має можливість може заїхати до мене вул.Б.Хмельницького 106 колишній завод "Райдуга"
вул.Б.Хмельницького 106 колишній завод "Райдуга", 0678440001 Богдан. Склопідйомник - 50грн, стан хороший працював без всяких проблем. Рейки по 100грн, не гідравлічні.