Прибори панелі Golf 3 то працюють то не працюють!((

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем player777, 11 лис 2010.

1. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    Всім привіт,недавно став власником Гольфа(вже тиждень пройшов),прибори панелі(покажчики бензину,температури,швидкості) коли машина стоїть день два,приходжу,заводжу.все в порядку,прогрівається,вони падають,підкажіть хто знає в чому може бути причина!!!Може запобіжник???Хто має схему їх,який за що відповідає??

2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    потрібно пропаяти приборку

3. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Може і запобіжник, на кришці-заглушці, де знаходяться запобіжники має бути схема, перевір його стан. В гіршому випадку, як сказав serg9, може бути мікротріщина в платі приборки, в попереднього власника моєї машини було таке, лікував заміною приборки :)

4. player777

player777 Active Member

5. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Під панеллю зліва знизу є кришка яка закриває запобіжники, на ній з другого боку розписано який запобіжник за що відповідає.

6. player777

player777 Active Member

зняв ,переклав все перекладачом,там нема конкретного який відповідає за прибори....,сьогодні вже їздив то в шоці був ,прибори вже не падали)))),тільки спідометр то працював то не працював,напевно все таки треба приборку пропаювати((

7. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Він не обов'язково має відповідати за шось одне, в мене для прикладу, на той запобіжник повішане ще освітлення салону і ще щось, вже не пам'ятаю...

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я так розумію, якшо згорів запобіжник, то воно тупо не буде працювати весь час. А чувак каже, шо в нього то працює, то ні, значить проблема явно не в запобіжнику. Чи я щось не так розумію?

У мене самого щось схоже відбувається. Особливо в сиру погоду. Їдеш собі і тут раптом бац, стрілки тахометра і спідометра падають на нуль. Проходить якийсь час, стрілки піднімаються. При цьому кілометри рахуються, розхід показує, рівень бензину і температуру ОР показує. Тобто пропадають тільки спідометр і тахометр.

player777, як знайдеш майстра, який вилікує твої глюки, дай знати, я буду наступним пацієнтом :)

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Завжди краще починати з простішого. В мене був глюк: завів машину прогріту машину, спершу все було нормально, а через пару секунд приборка почала жити своїм життям, це треба було бачити :) (стрілки показників температури масла і рівня пального зашкалювали і переплуталися між собою )), обороти впали на ноль і трошки посмикувалися), заглушив/завів - все повторювалося. Знайшов запобіжник, витягнув, поматюкався на нього, вставив на місце, - все пройшло і вже більше не повторювалося.
    P.S. машина не нова, причина може бути банальна - поганий контакт, окислився або неякісний запобіжник і т.д. Але більше схоже на мікротріщину, про яку писалося вище...

10. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=40472&hl=%EF%F0%E5%E4%EE%F5%F0%E0%ED%E8%F2%E5*
    твій запобіжник під № 16.

11. player777

player777 Active Member

обовязково:)

12. player777

player777 Active Member

дякую,дуже корисна інформація!!!

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Може бути банально поганий мінус на панель приборів, таке досить часто бувае в В3 і В4. Або клема в панелі запобіжників окислена-на холодну є конденсат, тож все ОК, при прогріві конденсат випаровуеться і контакт пропадає

14. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Мав на тому тижні 2 приборки з такою проблемою, одна вилікувалась заміною внутрішнього стабілізатора + 5в, інша не працювала через те, що був перебитий дріт на живлення, після установки сигналізації(((((((((

15. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    Всім доброго вечора. В мене також проблеми з приборкою. Коли заводиш авто холодним все працює гуд, а коли заводиш авто гарячим то не працює тахометр і спідометр (кілометраж мотає, не показує швидкість). Гольф 3 1995 р.в. 1,6 моноінжектор. Люди добрі поможіть чим можете....

16. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Набирай Артема)))))Я не москаль, Я казирний українець)))))
    Компютерна діагностика. Ремонт будь-якої автомобільної електрики та електроніки. Гарантія на всї види робіт
    096 322 55 95 а і супер товарища Шега)))))

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)