Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Регион --> Украина (Мы расширяемся) http://www.b3club.ru/forum Будем ждать.
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 :mrgreen: а саме Пасатів Б3... ви ще б написали тільки в тиз в кого номер починається на 000-ХХ :mrgreen: :mrgreen: мені пришпил сподобався успіхів
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Кіндер, заздриш? Може купиш мого пасатика і будеш мати доступ в клуб?
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Що це за сепаратизм, мля? Пасцат - то гольф з багажніком, тому той клуб автоматом можна називати гольф-клубом. Тому Флаю, реалізуй нарешті свої вічні мрії про гольфа - і купи собі його нарешті. Як для тебе - можу свій продати тищьонок ітак за 20. (повний тюнінг, іменна машина ВВ клубу, ше врахуй шо це власність знаменитого рейсера тополя).:mrgreen: Так що складай бабки і стань нарешті справжнім рейсером!:-D
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Флай можу тобі і свій продати але мій буде коштувати тисяч 25 оскільки в ньому є все те шо перерахував тополь, аще це колись була машина славетного DJ KVAS
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Пропоную відкрити клуб білих гольфів з крупними водіями за кермом, з затемненими вікнами і наклейками на задньому склі. Прошу допомоги у виборі стадіону, куди можуть поміститися усі члени нашого клубу. Наперед дякую. П.С. Прошу поставитись до ідеї з розумінням і не створювати натовпу, формувати черги, не сворюючи заторів і не блокуючи руху міського транспорту на під'їздах до місць реєстрації.
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Я завжди знав, Scіrocco, шо в душі ти вважаєш свою машину також Гальфом! Я думаю ноу камп підійде. Це найбільший стадіон здається, 120 тисч вміщає (чи раніше вміщав).:mrgreen:
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Чудова ідея як тільки зберуться всі крупні водії білих гольфів з затемненими вікнами і наклейкою на задньому склі, то перша задача клубу буде знайти одного маленького водія скіроко з маленькою наклейкою на дверях. П.С. Ото тоді вже весело в нас в клубі буде!
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 Еее... Хлопці, візьміть мене тоже, слово скаута я перефарбуюсь у білий колір! Ділов то - два рази балоном пшикнути.
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 ти мене Орку процитував іншими словами :mrgreen: я з того ржав як прочитав
Відповідь: Приглашаем ПАССАТоводов Б3 модификации в КЛУБ ПАССАТОВ Б3 ржунімагу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: