Приїхали....паливна апаратура

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем denis1600, 23 жов 2009.

1. denis1600

denis1600 Початківець

Golf2 1990. V=1,8 Mono-injector. RP 3 door
    Вечером машина в ідеалі. переночувавши на дворі завожу, їду, доїхавши до нормальної дороги моторчик прогрівся. 1,2,3,4... без денамічного розгіну їду собі неспішно 4та - 55км/г дик такий дернулася машина, я непредавши уваги їду далі передімною ямки я гальмую, 2га газу, 3 газу - а вона не хоче :dntknw: Я газ в пол - поперла. 4та 55 - нехоче тільки 40км. Спроби розігнати авто завершувалися зменшенням швидкості, майже до повної зупинки (я аж пантанувся :shok:)... В такому страні машина довезла мене до дому, а це чуть більше 15 км

Короче седня викрутив свічки 1 - біла, 2 - нормального кірпічного кольору, 3 - коричнева, 4 - біла (1ша від ремня ГРМ). Замінив на нові NGК. Завожу (машина після того сутки в гаражі стояла) тільки оберти падають машина глохне. Після 3х попиток прогріти мотор педалькою - результату "нуль"...
    Білі свічки говорять про те що суміш дуже збіднена була. Я звертаю увагу на паливну апаратуру та палевні магістралі авто.

Шо робити??
    Топлівний фільтр (той шо під машиною) ще не міняв. Машина нова незнаю чи мінявся він хоть раз за 276тиш.км.

Останнє редагування: 23 жов 2009
  2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Це як зрозуміти?
    Про яку машину йде мова?

3. denis1600

denis1600 Початківець

Тада....трошки заплутав... Golf2 1990. V=1,8 Mono-injector. 3 door
    Машина нова як би у мене як власника!

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Топлівний насос. Дуже схоже на нього... ну дууууже.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    взагалі-то на 4 передачі їздити 40 то для мотора трохи шкідливо, тим більше для старенького, може і доїздився

Оптимальні режими переключення передач такі 20-2, 40-3, 60-4, 80-5

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    2 MARTINI
    він втикав 4-ту на 55 а не на 40. До сорока швидкість вже по ходу сама падала

7. denis1600

denis1600 Початківець

Бл*ха... і до сервіса не до пихаю....на замір.
    Моторчик крутиться техенько, тиск наганяє швидко. Заводиться весело.

Як би то заміряти тиск в кінці шляху бензина - перед форсункою. Як раз перевірили Фільтр. Чи можливо це?

MARTINI - 40км на четвертій я стараюся не їздити, а от на 5тій 60 - 65 по місту пихаю. Я розганяю 4ю до 60 вмикаю 5ту і просто тримаю швидкість, не розганяю автівку. Це нормально буде?

Я дуже серджуся коли хтось з родини їде 55км на третій - мотор чую, оберти високи - НУ ЧОМУЖ НЕ ВМИКНУТИ НАСТУПНУ.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Без навантажень (під гору або розгін) нормально

9. denis1600

denis1600 Початківець

Який ресурс у Паливного фільтра????
    В загалі то після купівлі Б/У авто міняють мастило, всі фільтра... а ми якось цей пункт пропустили....капусти на бак бензину було... А з годом забулося...

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Постав тахометр і будеш бачити цифри! До 3000 - спокійна їзда, а в тебе я так думаю так і є.

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Зношеність щіток насоса виявляється при нагрузці, тобто ти різко даєш газу а машина навпаки тупить

12. denis1600

denis1600 Початківець

Та хто його знає скільки там.... замість тахометра у мене супер модняві та неймовірно необхідний ГОДИННИК на дошкі приладів...(((

Коли десь під 4500 об. в авто є гул... це я в Гонки погулять люблю... та якогось ланоса наказати....)))

Зношеність щіток насоса - а це добрий варіант.... хоча я б краще фільтра поміняв.

На вихідних якщо батько схоче тягти її до майстра то відпишу. У меня начитка в інституті......

Останнє редагування: 23 жов 2009
  13. kym

kym Аксакал

a 100
    Явний признак нехватки бензину. Провірку тре починати з напруги на насосі... може реле підгоріло.... Насос перед форсункою має дати 3.5-4 бар(в стінку), якщо не дає на смітник. Перед тим тре подивитись чи не забиті сіточки в насосі, бензофільтр теж поміняти. І повинно поїхати.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ні, варіант атстойний. Насос герметично завальцований і щоб щітки поміняти його треба розвальцувати а потім завальцувати назад. Молотком і зубилом сам того добре не зробиш, доведеться віддавати на "реставрацію". Раніше реставрація коштувала порядку 300грн а новий насос порядку 400 грн. От і роби висновки.
    Хоча якщо є знайомий дядько що завальцює і розвальцює незадорого то можеш пробувати перепаювати щітки які самі по собі коштують копійки.

Ну спочатку звичайно побався чисткою сіточок на насосі, заміною фільтрів і заміром тиску горючки.

15. denis1600

denis1600 Початківець

Прикольно...треба поміняти назву теми з :"Приїхали....паливна апаратура" на : "Приїхали....гавняний бензин":mocking:.
    Батько нехотів заморочуватися та спробував залити новий бензин, я перед цим заправив на 50грн - 92го, з думкою "Може повезе". Заляв 95 проїхав 5км і все вернулося до норми. Хтоб міг подумати.... :D

А я все так заплутав....:nea: До речі у мене у другана на Volvo 740 (об'ємом 2.3 л.) аж пальці торохтять коли газнути добре - майстре також сказали шо міняй бенз на 95.

От так воно і рішилося... :yahoo::yahoo::yahoo:Треба через кожну 1000 км промивати систему 95м.

Все рівно заїду на діагностику та перевірю моторчик...

Останнє редагування: 25 жов 2009
  16. kym

kym Аксакал

a 100
    Такі свічки поганий бензин не робить..... тобто бензин тут ні причому. Хоча машина і поїхала але та фігня знову вилізе. Продіагностуй і поміняй бензофільтр.

17. denis1600

denis1600 Початківець

Всім привіт.... короче у мене таж сама фігня вилазить....
    Читав читав і вичитав шо у мене неробить " потенциометр дроссельной заслонки" (незнаю як по українські буде..)

Знайшов цікаву статтю - http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-24870/ Там написано шо міняти треба все гамузом, типа на заводі настроено і нам простим сметним неповторити.

Короч скіки та балайда коштує?

Останнє редагування: 10 лют 2010
  18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Була подібна проблема! В мене стоїть два бензо насоса: основний і підкачуючий(в баці), так от останній стоїть разом з датчиком рівня пального який розламався і дрібна пластмаса заклинила бензонасос. Машина тупила тільки коли непрогріта добре + основний бензонасос видавав "плачущі" звуки під час роботи. Дивився фільтр то це нічого не дало, а ремонт бензонасоса (він не герметичний) дав свої плоди. Доречі оригінальний на мого коштує 1200грн+-.

19. kym

kym Аксакал

a 100
    То не читати треба, провіряти робить чи не робить. Ця штука досить дорога. Для початку передивитись треба чи не тріснули і не стерлися резистивні дорожки. Потім з допомогою мультимера провірити як сам сигнал іде.

20. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Про потенціометр спитай у Shagy. . . У нього теж 1.8МІ, так він ту заразу уже давненько шукає, на шроті віддавали увесь моноінж за 400грн, перепробував з 2-х оці п..метри так 2-дохлі.
    Поїдь до інжекторщика, хай твій монік протестять і винесуть вирок, а там думай. Успіху.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)