Ситуація наступна: Весною поставив прикурювач, але проблему замітив тільки вчора. При виключеному і включеному запаленні прикурювач працює нормально, а тільки включаю габарити, або світло, прикурювач непрацює, хоча підсвітка його горить. Прикурювач під'єднаний в своє штатне місце. Де і як шукати причину??? П.с. Недавно міняв кнопку включення габаритів, можливо в ній проблема, бо також при включенні запалення іі підсвітка відразу починає світитися і так постійно горить.
Вона й повинна світитися при включенні запалення, для зручності щоб ти нешукав її коли в дорозі потемніло, принаймі в мене загорається. На рахунок основної проблеми навіть нескажу чому так, кинь через окремий запобіжник, обо на інший контур(запобіжник). В тебе якраз перехідний рік тому питання на якому запобіжнику стоїть прикурювач? якщо на 3 запобіжнику, то разом з ним не повинні працювати(при включеному світлі) підсвітка салону, магнітола, годинник. А якщо після 89року то 22запобіжник то лише магнітола, хоча я впевнений що вона напряму від акума через запобіжник. Моя порада кинь на окремий провід до акума через 10А запобіжник.
Так, в мене прикурювач через третій запобіжник, але справа в тому що все інше (підсвітка салону, магнітола, годинник) працює при включенні габаритів, а прикурювач відключається. Через то і я сам запутався в проблемі.
Тоді є велика ймовірність що тобі щось наплутали коли під"єднували чи то сигналку, чи магнітолу. Прозвони провода які йдуть до прикурювача, куди вони під"єднуються, або як я писав вище кинь окремим проводом через запобіжник.
Дякую dima1405. Вчора таки ще раз розібрав і перевірив проводку прикурювача. Таки дійсно було наплутано з проводкою підсвітки і маси прикурювача. Переставивши місцями провода (штирки), усе стало на свої місця. Прикурювач працює постійно, підсвітка прикурювача включається разом з габаритами. Усім дякую за допомогу і моральну підтримку!
А в мене така проблема!!! Прикурювач нехоче нагріватись тільки трохи теплий!!! Але прикурювач робить, бо я заряжаю телефон автозарядкою!!! В чому може бути проблема???? ДЯКУЮ...
В тому що ви заряджаєте телефон автозарядкою. Ці зарядки розгинають вусики що й спричиняє фальстарт запальнички. Візьміть відносно міцну деревяну чи пластикову палицю і підігніть 2 вусики всередині гнізда. Не робіть цього викруткою бо згорить запобіжник якщо ви закоротите випадково. Якщо ви будете продовжувати заряджати свій телефон то можете цього не робити бо скоро все стане як і було.