Прочитав, що вона ніби зменшує росхід палива. Може хтось щось може сказати. Чи добре , чи погано ? http://www.sibcastrol.ru/2005/castrol/tbe.htm
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE друже а твоя авто скільки пє? моя наприклад по місті 6,5.л /100км провірено неодноразово ти хочеш щоб у тебе 4 л пило
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE а ти шо заводиш машину а потім пхаєш? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: в мене 1,4 і такий розхід як в тебе в мене получається тіки на трасі навіть уявити старшно як то так їхати треба шо такий розхід був
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE не пхав але бачу що на форумі є пріколісти це добре. та ну ти смієшся а япровіряв, сам невірив, заливав повний бак їхав 300 км. і заливав знову повний бак, і вираховував, скільки пє по грошах, ділив на 5,25 грн . разів 5 вже так робив. 9л пє напевне 1,8 двигун но не 1.4, покрайні мірі не мій
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE Я юзаю цю присадку. В мене з нею дійсно розход по місту падає, приблизна на 0,5 л/100 км по городу. Штатний розход без присадки - 10л/100. Але я можу сказати тільки одне. Розхід палива залежить тількі від водія і його темпераменту. За кермом я трохи взривний, тому й розход 10-11л/100. Ще на розхід палива впливають пробки.
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE Цікаво, чи хтось може пояснити причину зменшення розходу від присадки?
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE вибачаюся за офф а ти знаєш шо по паспорту 1,4 бере 8,2 літрів по місту а ти кажеш 6,5 і хто тут пріколіст? повторю такий розхід реальний ітки за містом
Відповідь: Присадка до бензини Castrol TBE я небуду виправдовуватись. я написав. а віриш -невіриш це твоє.