Присадки-ревіталізанти ХАДО

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Sergio, 23 тра 2006.

1. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992
    Випадково дізнався про присадки-ревіталізанти ХАДО до масла.
    http://www.xado.com/_new/products.htm
    Судячи з опису дуже класна річ, дає можливість відновити двигун, не розбираючи його, методом відновлення зношених деталей при звичайній роботі двигуна, крім того покращуються показники роботи двигуна: компресія, менший розхід масла, палива, більша потужність, стабілізується робота двигуна. Чи використовував хтось реально такі присадки чи може є якісь відгуки знайомих? Чи справді все так класно, як пишуть?

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Присадки-ревіталізанти ХАДО

Я не знаю деталей, але колись давно читав шо ці всі хадо це повна херня. Подивися на сайті київського клубу, там здається свого часу точилися запеклі дискусії з того приводу.

3. Fly

Fly Active Member

Sergio короче так:)))
    Хадо основане на кераміці:) Тобто воно обтягує всі деталі в керамічну плівку (то так по простому) і таким чином збільшує компресію і "відновлює" двигун. Звучить файно, нє? АЛЕ! Я питав майстрів і вони кажуть шо капіталити двіжок після ХАДО нереально бо ота кераміка нічим не шліфується вот так
    Є інші присадки, я лив в масло Озерол то типу хадо але на основі рідких магнітів, офігенно промиває двигун:)

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Мій досвід авторитетно заявляє: не лий тої гидоти в свою машину, як це не робить жоден автозавод і жодна офіційна чи професійна чи просто поважаюча себе СТО.

Кого цікавить - ось мій випадок:http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=18207 - думаю, вичерпно.

5. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

дякую за поради... Чесно кажучи, вже був готовий купити присадки для очищення двигуна та ревіталізанти. Думав що то є оптимальний варіант щоб зменшити розхід масла. А то в моєї Пасі апетит розгулявся, приблизно 1 л. на 5 тис. км. Вже розпитував у спеців, рекомендують перевірити (поміняти) сальники клапанів і не морочити собі говолу з присадками.

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Авторитетно заявляю...
    Колись на зеленій у Львівських представників ХАДО (не буду називати компанію) я вивідав про присадки і технологію Харківських розробників, що це розроблялися присадки в турбіни і стартегічно інакші військові двигуни і частини. Технологія хороша, но думаю не для машин, тобто...
    Воно на керамічній основі дійсно затягує подряпини, я навіть в свою Джетту після ремонту залив таку фігню, але потім жалів (тепер не жалію бо Джетту продав), але якщо ті порисування в циліндрах і в інших частинах де буде затягувати ХАДО будуть великими, то шар кераміки заповнить їх, а потім при температурах чи обертах великих точно відслоються (принцип грубої шпаклівки на блясі авто, грубий шар шпаклівки рано чи пізно тріскає і відлітає) і потім ця кераміка відлітає і може пошкрябати ще більше ті деталі і засрати якусь частину в двигуні.
    Це з практики від майстрів, які мені казали, що розбирали мотор після ХАДО.
    Зато татові в Мерс 123 з коробкою автомат масло з присадкою ХАДО помогло, ну не купляти жиш нову коробку автомат для такої старої тачки, йому цей варіант просто супер.
    Особисто я собі ніколи більше не литиму тої гноївки в двигун ч ще кудись, а ви собі думайте і давайте свої відгуки!

7. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Юра, дякую за консультацію і пораду! Я вже перехотів... Не буду ніяких присадок використовувати. Крім того, питання розходу масла 1 л на 5000 км. я вже практично вирішив. Робив діагностику двигуна - вердикт один - заміна сальників клапанів і прокладки під кришкою головки, бо підтікає. Все!!! Сказали більше нічого не міняти і руки до мотора не пхати.

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

тобі класно ще було 1 л / 10 000 км, в мене виходило 10 л на 10 000 км, також сальники міняв, вроді не бере тепер.

9. юрес

юрес Новачок

сенс
    В 2006 после ремонта мотора моей копеечки залил НАСТОЯЩЕЕ "ХАДО" от дилера, проехал без проблем около 20 тыс.На рыбалке пробил о камень поддон,пришлось ехать домой без масла около 10-и километров,думал будет "кердык" движку!!! Залил новое масло, стал ездить--НОY ПРОБЛЕМ! Через пол-года продал товарищу. Так вот он уже наездил больше 100 тыс. без капремонта (не считая замены масла и фильтров).Вместе вскрывали крышку распредвала, так рокера и распредвал,КАК НОВЫЕ!!! Внутрь не лазали, нет нужды! Теперь судите сами о ХАДО. Ведь, если на сарае написано пи.....да,то в сарае могут и дрова лежать.Содержимое не всегда соответствует этикетке. Недавно обработали мой Форд,давлени выросло с 9,5-10,5атм до 12,5 -13атм, я не верил своим глазам,так, что вот так!!!

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Попередній допис нагадує рекламний текст!!!

11. gora

gora Active Member

Golf 4
    А скільки коштує те чудо яке зветься - "ХАДО" )))))))))))

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Яволь:yes:. задовбали вони вже.:ireful1:

13. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    думаю, сидять інженери на Фольксвагені і думають, як би то зробити, щоб двигуни справно без поломок працювали так тисяч 200 км, а потім розсипалися...
    вони, думаю не зацікавлені, щоб машини їздили вічно....бо хто купуватиме їх нові "сірки", поки ви витягуватимете з позатого світу 30-річні....
    тож і йде змагання... хто кого..

я не є симпатиком ХАДО, але...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)