www.jom.de Ціна і строки уточняється по конкретній деталі. Ціна від сайта майже не відрізняється. Зараз в наявности є аморти на капот INNX
я по німецьки ніхт фірштейн... якшо ти шариш, глянь пліз мене цікавлять три позиції на Коррадо 1. решітка без значка 2. бровка 3. оптика в передній бампер (поворотники і туманки)
Цікавить http://www.jom.de/Rueckleuchten-60-4353.html Номер артикулу 80117. Чи реально, яка ціна, коли?
не пропав я сьогодні поїхав з вашими замовленнями уточнити ціну та наявність все одразу зробити не маю часу, соррі, сьогодні має бути результат
хром, болти в комплекті, один вкручується замість кріплення крила, другий - капота. Все в комплекті. Коли відкриваєш капот, спочатку аморти піднімають його різко, а всамому кінці тормозять и повільно допрацьовують Ось фото на моїй машині 200грв. Відсилаю автолюксом, гюнселом, нічним експресом за свій рахунок
Питання: після установки амортів на капот він норм. закривається? Тобто не випирає над крилом на 2-3 мм? А то вже пару разів так прокололись, поставили, вроді все добре, а як придивитись-то капот випирає якраз над амортами в закритому стані (правда виробник інший був).
народ, вибачайте за мовчання. мая сінкра геть вибила мене з колії. Зараз на капремонті, повністю розібрана. Ледь встигаю між роботою, базаром, гаражем, майстрами та дружиною. Та ще й без коліс. Дайте мені ще 2 тижні часу шоб я хоч якось поставив свою сінкру на колеса, та й почну опрацьовувати замовлення. Вибачайте, але реално завал. Ось завтра їду у Кривий Ріг на один день, зовсім невчасно це відрядження...