Вчора заправився на ОККО 92-м "Євро-3" бензином...!!! ЛЮДИ!!! НЕ ЗАПРАВЛЯЙТЕСЬ 92-М НА "ОККО" - цей бензин дуже довго, напевно, лежав біля "євро-бензина"!
Відповідь: Про бензин Да і в нас Окко щось облажалося......і взаглі як на диво...заправлятися я їду на Надвірнянський напрямок...коли вже починається р-н, злівої сторони біля колиби "Вітерець" є допотопна зправка якій років з 40 ...там немає 95 ...та є 92....ну така бензина...що люба 98 сховається..білоруська якась.. друзі з мене прикалуться що я 17 км. їду на заправку ......
Відповідь: Про бензин раніше я теж на окко п'ятою заправлялася....ну з тією 92 вона навіть не зрівняється....
Відповідь: Про бензин на 95-му ще може бути...але навіщо всяким г.... торгувати і дурити чесних водіїв...користуються тим що монополісти... :idea: ПРОПОНУЮ !!! скласти умовну схему нормальних та "ненормальних" АЗС! До речі, народ, ніхто не помічав того факту, що навіть на заправках однієї фірми бензин буває дуже різним, чи то 95 чи 92!:?:
Відповідь: Про бензин На практиці перевірено та підтверджено інформацією із неофіційних джерел із світу "нафтотрейдерів", що найкращий та найстабільніший бензин "ЛУКОЙЛ"
Відповідь: Про бензин Навіть незнаю.....раз там заправилася.....і білше не хочу...((....може просто попала на невдалий.......бо на заправках таке буває....як розказував мій друг ....в нього друзі на заправках працюють...їде він на в одну....там типу заправшик (його друг) лице скривив........поняв.....їду на іншу.....той теж скривив....поняв їду на іншу......а там заправшик ....показує тіпа окейй....все мож заправлятися..
Відповідь: Про бензин Декілька раз там заправлявся - все добре. Ще є Лукойл між Куликовом та Жовквою. Як їду до мами в Червоноград, то заправляюсь там.
Відповідь: Про бензин Заправляюся на ОККО на вул. Любінській (навпроти буд. меблів). Водночас дуже відмовляли заправлятися на ОККО на перехрестку В.Великого і Кульпарківської. Щодо ЛукОйл в Сокільниках - всі поки хвалять, поганих відгуків не чув.
Відповідь: Про бензин На лукойлі заправлявся 3 рази 95-м... 2 з них пропадала тяга в машини. Можливо так просто попадало, але більше туди не їжджу.
Відповідь: Про бензин Шо не говоріть, а на ЛУКОЙЛ найкраща бензина. ОККО 95 тотожна Лукойл 92. На ОККО заправив 92 машина глохла дьоргалася короче не хотіла їхати, а коли заправив на Лукойл 92 то ледве до педалі газу доторкався як машина вже летіла. Такшо я тепер тільки на Лукойл заправляю машину і всім раджу!