Про качетво бензина и заправку "ОККО"

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем slipknot, 15 тра 2009.

1. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Заправился сегодня на ОККО за мостом по 50 лет .... мозле московского рынка , ( пару недель назад решил перейти на ОККО т.к на Овисе где я заправляся премиумом обычно - подняли цену сэкономить хотел типа )) после начался " ЦИРК "
    Заехал с утра на заправку в баке оставалось литра 3 , до этого заправляся на этой же заправке обычным 95 е , сегодян заправился тем же бак 55 л. залил полный - ( до заправки все было супер ) , через 15 мин мотор начал подтраивать ,пропала тяга машина вообще перестала тянуть - начала дергаться ,загорелся " Check " , бортовой начал показывать на 3 литра больший расход ,ярешил вернуться на заправку благо чек я не выбросил , на заправке развели руками сказали что у них бензин супер и что я все выдумал ( но приехал то я с пустым баком !) , я поехал к официальному диллеру там где мой авто обслуживаеться по грантии (UA Холдинг ) , подключили к компу комп выдал ошибку - что нарушин интервал между вспышками во всех четырех цилиндрах ( в этом роде ) ,проверили свечи (все в норме ) ,катушки все 4 тоже , причем все одновременно накрыться не могли (свечи новые НЖК в оригинале ) ,даже все поменяли на новое для проверки - результат 0 ! сервисмены сказали что авто полностью исправен что дело в топливе и оно просто нормально не сгорает , данную процедуру со стендом повторил на другой станции тоже самое , взял заключение о том что авто исправен и поехал назад на заправку , там меня культурно послали .... предложили вызвать их начальника лаборатории который отвечает за контроль качества ( приехал через пол часа ) , пробу бензина из бака брать отказался сказал что " мы берем только из пистолета ,на мои доводы что бензин залитый в мою машину и из их колонки через пол дня может быть разный никто не отреагировал ,позвонили через пол часа и сообщили что провели анализ с бензином все ок ! ( в чем я не сомневался ибо не известно какой бензин они тестировали вообще и был ли тест ? На то что я собирался написать в жалобной книге и в защите прав потребителя они сказали прямо - НАСРАТЬ !!! бак бензина мне обоiелся 315 гр + на сервисе 100 гр , завтра буду все сливать (((( Вот тебе и хваленный ОККО ! Причем на количество их клиентов им тоже плевать ! Когда я задал ворос неужели вас не интересует количество ваших клиентов , репутация и.т.д.... то что это будет читать вся Ураина на большинстве автомобильных сайтов ? Как быть в этой ситуации неужели прийдеться выкинуть немалые деньги на ветер ? Как добиться справедливости может кто сталкивался ? Неужели им важнее несколько сотен - против тысяч потеряных денег ? НЕ СОВЕТУЮ НИКОМУ ЗАПРАВЛЯТЬСЯ В СЕТИ ОККО !!! Получите дорогой бензин разбавленнй ослинной мочой и хамство с наглостью по отношению клиентов , считаю что страна должна знать своих героев завтро выложу адресс заправки и фамилии действующих лиц )))) !!!

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    У Львові в мене була та сама ситуація.я залив дизеля пів бака розхід був майже в 1.5 рази більший і дим такий чорний.я підїхав на заправку трохи поскандалив і вони виправдовувались що в той день були залишки.я запитав логічне запитання" Що соляра скисла?))) вони посміялися і сказали що якість не залежить від персоналу який їм привозять такий вони і продають.Вроді після скарг маршрутчиків він покрашчився,але я після цього випадку обїжджаю ці заправки.WOG мені подобається ANP зараз вроді нічо.

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    slipknot я заправляюсь на "Спике" что между ХТЗ и пролётом, впринципе качество приемлимое. Хотя топливо д..ерьмо раньше лил УкрТат но разница в цене,+ дисконт на Спике, заливаю 95. Но разници между 92 и 95 неощущаю, расход с осени вырос до 10л(+-). На разрекламированые заправки стараюсь незаежать.

4. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    теми про заправки вже давно створені, і про "якість" пального на ОККО і WOG все сказано.

PS. slipknot користуйся пошуком.

5. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    додам.
    на кожній заправці є телефон гарячої лінії (самий центральний офіс).
    головне там сказати, що хамили ті оператори і тп і тд. коротше про НЕзадовільну поведінку працівників. точно знаю - за 2-3 дні їх розженуть. про ОККО. там своя війна йде і то не маленька. ті їхні таємні клієнти і тп... головне "достукатися" до самих верхів! просити компенсацію матеріальну і тп за рахунок коштів тієї конкретної заправки!
    ти часом не на Кульпарківській-Великого заправлявся? там води проникли були в резервуар. і за те старший заправки (!) (вини якого там нема) поніс не малі і моральні також збитки. та і не працює він вже на тій Кульпарківська-Великого

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    точно там.
    ну шкода якщо постраждав невинний.
    я от колись був впевнений в якості їх бензину а зараз....
    та шей ціни в них най вищі а якість виходить 4и не найгірша...
    от і маєш довіряй дипломам якості.

7. majuskul

majuskul Active Member

VW Golf III Variant 1.8i 1994 5МКПП
    Почав заправлятись на ОККО - розхід бензину значно зменшився. жодних нарікань немаю. був незначний період взимку коли у них було паршиве паливо, але зараз ніби нормально.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А до того де заправлявся???
    БО я навпаки перейшов з ОККО на WOG. Я відчуваю різницю колосальну. Останній раз на окко коли залився то на високих обертах машина ак перділа шо огого... двигун дуже голосно працює і притроює, на вогу все гуд!

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    у нас в Луцьку заправку ОККО хвалять, хоча я дуже часто бачив, як там зливалися ВОГовські бензовози. в мене такі ж самі проблеми були після заправки

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а мені на окко раз залили 75літрів(в мене бак 70літрів) і давай розказувати басні шо на машинах vag там ше резерву 5л. Але я то всерівно приїхав з непорожнім до 0 баком, пару літрів було, та й ніколи при заправці до повного більше 65літрів не влазило. Почав кіпішувати, але це нічо недало

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Впринципі така можливість є навіть 15л можна залити більше ніж заявлено виробником, але для цього треба постаратись заїхати на каблук заднім колом, щоб машина на перекос встала. Ну короче бензинярі так роблять на Польщу:yes:

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну незнаю... 5 не 5 літрів, але чесно кажучи ми з батьком 80 літрів заливали спокійно, каністрами в пустий бак, а якщо заїжжати ше заднім правим на бадрюри\цегли і т.п. то 90 входить... хоча так само пише 70...

Останнє редагування: 26 тра 2009
  13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    но нінашо я не наїзжав, і ніколи вжиті більше так не заливалось

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Пістолет може не так глибоко запхали, або якісь інші датчики рівня на ньому стоять... всьо може бути, не думаю шо тебе на 5 з фігом літрів намахали!

15. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Правильно, так заливати погано особливо для абсорвера (вроді так називається) і в монуалі пише "тільки до першої відсічки пістолета"

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Приїхав я на ОККО десь 2 роки назад (вул.Городоцька), заплатив, вставив пістолет (маю привичку далеко не вставляти) і ... на табло з грошима вже 13 грн а в бак -0. Після 20хвилинного сперичання попросили мене переїхати на другу колонку! Від тоді я на WOG або ШЕЛ.

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Стопудово тебе намахали. колись в нас був Мерс 410, то нам на заправці завалили повний бак піни. :bad:Я розумію, що соляра піниться, але ж не повний бак. мали їхати на київ, так десь на 15 кілометрі стрілка бака впала практично до нуля. Прийшлось вертатись, бо думали, що десь витікає. Добре, що чек зберегли. Наробили кіпішу, приїхав директор, але все рішили полюбовно - віддали гроші, мабуть задофіга набадяжили і не хотіли спалитись. Бензин не піниться, але хто зна, шо там доливають. я не здивуюсь, якщо вони нужду в бочку з паливом справляють:diablo:

18. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Вчора заправився на ОККО, 92гим , на 50грн, 8 з копійками літрів, бак був пустий.
    Так як їжджу в основному на газу, бензин в мене тільки для прогріву.
    Так на тому бензині машина на холостих глохне :) , хоча на газі працює нормально.
    прийдеться буде долити 98го чи хоч нормального 95го :-(

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну я теж свої 5 коп вставлю.
    Зимою вечором перед поїздкою на Буковель я заїхав на своїй Полці на Укрнафту залити повний бак. Стою з заправщиком тринджу, бак заливається ну тут пістолет відщолкує але бачу що заправщик не спішить його діставати. Питаю мол хіба не все, а він каже дивись. Покрутив там пістолетом запхав в горловину пальця, я почув звук ніби як всос чи випуск повітря з баку і на мінімальній швидкості заправочної колонки він впомпував мені ще 15 літрів!!! Я очам не повірив.
    Каже там є якийсь клапан, для чого він і сам не знає, але є. Каже що ця фіча тільки на ВАГах є.
    Може б і надурив але майже всю дорогу до Буковеля стрілка на приборці показувала МАКСИМУМ. Я аж запереживав що поплавок заклинило. Десь вже після 200 км їзди вона зрушилась.
    Так що маю привід вірити заправщикам у цьому.

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    ОККО га...но!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В мене навіть скутер(ноnda dio) нехоче їхати, глохне на холостих і немає сили!

Останнє редагування: 27 тра 2009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)