Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 в мене в старого тожемашина на механіці і круіз контроль є.. він фіксує скорість стабільну.. та там дуже більше і нема чому бути.. люк і склопідйомники
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 та я вірю, шо він є, тіки толку з нього на механіці. то саме, шо тіп-тронік на якому треба щеплення витискати.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 штука хороша, так вона регулює швидкість от якщо наприклад зафіксуєш на 130 км, то якщо ти хочеш обігнати авто то жмеш газ, і машина обганяє, забераєш з педалі ногу, машина автоматично наберає 130 км, люба гора або зпуск немає значення. але якщо нажмеш тормоз то система збивається повністю,
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 та ні.. на трасі включив 4 чи 5 і пиляєш собі на розслабоні на 120-140.. там ж нетреба передачами переключати.. а взагалі він добрий на сильніших двіжках.. я би собі такий взяв якби при переключені в ручний режим була би повноцінна механіка а при авноматі автомат..
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 Стосовно круїз контроль- бачив в Польщі на варшавській трасі купа випадків коли водії засипали за кермом і на повороті їхали прямо, наштовхувалась думка і для чого садити біля дороги дерева?, посадили би краще кущі, заснув, мьяко проземлився, виспався в корчах і далі поїхав. Круіз явно не для наших доріг, 100м- яма,населення,дикий пес, по обїздній як їде мадяр на фурі то фіг дасть себе обігнати.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 якраз круїз для траси добре.. заїхав в населений включив на 80км/год і котишся.. модери, перенесіть пости про круїз контроль в нову тему щоб не засмічувати інфу даної теми, тай хто незнає що таке круїзконтроль зможе полюбопитствувати