Про заміну глушника

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем VladyslaW, 27 лют 2008.

1. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Попередні умови:
    Джетта, 1988р. мотор PL

прийшла пора міняти глушник.

У Києві за комплект заднього і середнього просять від 1300 грв.
    У Калуші за те саме (190 середній +260задній)--450 грв.
    Все-нове.
    ЗАПИТАННЯ: чому така різниця?
    Чи варто брати оте за 450?
    Чи прослужить воно бодай років 3-5?

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Про заміну глушника

як на мене тут невгадаєш, в мене колись була ситуація я купив глушник задню і середню частину за 1000 грн, а знайомий на ауді купив то саме шось за 500 моя згоріла за пів року а він і досі їздить вже більше піврота року
    хоча в мене також був варіан купити то все діло за 400 грн. потім пожалів що не купив дешевше.

3. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я брав собі в Києві, різниця тому, що є оригінал, а є польська чи ще якась штамповка, я тоже взяв той що за 450-500, точно не памятаю, рік проїздив, поки що не прогорає :)) але гуде він голосніше ніж оригінал , при чому на порядок голосніше. Так що вирішуй...

4. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

ну, ВАГовський оригінал ще зааачно дорожче...

ти не чув, як гуде мій дірявий ;)
    до вихлопних труб доходить відсотків 60-70 газів, інші "гудуть" з-під машини....

5. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

зато я свій чув :haha: по дорозі загубив задню банку і подума шо то збоку хтось з прямотоком тулить :)))

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

і взагалі нашо та вихлопна без вихлопної і гудить зачьотно і машина має кращий розгін. Я майже рік без труби їздив а поставив вже трубу коли надумав продавати.

На рахунок без труби то машина реально краще їде.

7. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

може, це в розділ гумору:
    минулого літа їду з Карпат, до дому метрів 500, мене підрізає якийсь чувак, тиче вгору середнім пальцем і блимає фарами, потім прискорюється і щезає... питаю жінку:
    -ти його знаєш?
    -ні!
    -може, ми його чимось образили? ну там не пропустили, підрізали...
    -ми з ним ніде не перетинались!

біля самого дому чую, як по землі щось шкребе... Глушачок...

тепер я знаю, що піднятий вгору середній палець означає ще й глушник....

8. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

ще хвилиночку вашої уваги, шановні..

пропонують глушачок з однією вихлопною трубою, замість двох штатних, інші параметри такі ж.

питання не в "понтах", як це вплине на роботу мотора, якщо, скажімо площа вихідного перерізу буде трохи менша??

9. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

VladyslaW думав над цим питанням також.. але в мене з одною трубою а хочу з двома.. зайшов на EXIST там по каталогу виходить шо один шо інший підходить на мій мотор але з одною трубою пише "Long life" можливо тому наші базарніки навіть не возять тих з двома трубами..

10. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Я працюю на фірмі яка якраз займається всякого роду вихлопними системами і згідно статистики, то польса "підробка" Польмо є набагато кращою ніж Босалівські оригінали, які купуються окремо!!! з 1000 польських прогоряють за рік може кілька штук, а от Босалівські - 10% Це не стосується тих Босалів, які йдуть з новими машинами ))

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

чи можна побачити цю статистику а також дізнатися як вона проводилася?

12. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Краще знайти майстра який зробить тобі глушник з нержавійки, якщо згорить за 1 рік то можна прийти з притензіями. Коли рік тому у мене глушник був як "друшляк" то я знайшов такого майстра але він довго робить а їхати треба було тому не дочекав і купив на базарі, поки базарний тримає. Базарний коштував 350грн, а зробити у майстра з нержавійки коштував 700грн. Майстер казав що з нержавійки витримає 10 років.

13. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Глушники продаються ж з гарантією річною. Якшо не було зовнішніх ударів і глушник прогорів, то йде заміна. От відносно тих замін і робилась статистика. А оскільки глушники продаються по всіх регіонах України, то обєми думаю зрозумілі ))

14. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93

поясніть мені тупому, але по простому чи варто ставити прямоток і взагалі чим він відрізняється від штатногоі і де таке роблять?*дякую

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

На відміну від штатного, гудить сильно, викликає мігрень у водія та пасажирів, збільшує шанс отримати вазонком по даху в спальному районі, а крім того має чомусь дуже грубу трубу, як правило, набагато грубшу ніж потрібно для прямого вихлопу. Як стверджують деякі психологи - це для компенсації малих розмірів подібної запчастини у водія :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Скірокко молодець. грамотно написав, і правильно. жалко шо неможу тобі 10 ++ натиснути.

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Підходить піпец моїй вихлопній системі, точніше він прийшов давно, але всякими правдами і неправдами його приводив до тями(вже надоїло). Так от у мене питання де можна знайти вихлопну систему з нержавійки, і чи необхідно якісь розрахунки робити для неї(ну там діаметр труб, обєм глушника і т. д.)?

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    дозвольте не погодитись на рахунок шуму. В мене на роботі є один чувак, то він на Москаля поставив прямоток, але він розрізав трубу і вварював перемички. і працює до речі тихіше ніж з рідним глушником. Що характерно - вісить під низом пряма труба без резонаторів і баняків. Може десь помиляюсь, але якщо цікавить можу розпитатися як він його клєпав.

19. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    То який вже то прямоток?

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А чом би тобі не закупитись чотирма польськими бюджетними частинами вихлопної системи і не поставити на своє авто? Нічого рахувати не доведеться.
    Якщо не збираєшся на цьому Г2 їздити ще 10 років то на 5 років вистарчить точно а далі вже як карта ляже.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)