от вчора сталася зі мною халепа вскочив в яму і пробив масляний піддон. інтуїтивно зупинився перевірити і висновок пробитий масляний піддон в районі зливного отвору. успішно добрі люди мене доволокли до Львова.За що їм велике спасибі,(просто махнув рукою і хлопчина Андрій зупинився от така має бути культура на дорозі.) Затягли мене на сервіс і в понеділок будуть проводитися зварювальні роботи. от в мене виникла низка запитань Чи зварювання є надійним? наскільки така зварка захистить наступного разу. Чи має можливо хто зі сторого мотора такий підон і може продати. правда часу на пошуки пару годин.. підкажіть чи варто міняти, і якщо варто то де знайти за такий короткий термін. Мотор 1,6 ТДІ 1989 року Буду вдячний за коменти
Вони по ідеї дешеві як борщ. Попробуй подзвони на шрот на Зеленій біля Іскри. Там я здається бачив, принаймні від бензинових моторів точно багато. І ціни гуманні. Телефон їх є в розділі Довідка
Все залежить від зварювальника. Там тонка бляха і не кожен зможе добре заварити. Добре хлопці радять - взяти б/у - це надійніше. Тим більше що піддони 1.6 і 1.9 одинакові і їх є купи. Там треба тільки дивитись на вигин під масляний насос, бо було пару модифікацій під Т4
Амортизатори варто поміняти. Машину не повинно розкачувати аж до пробиття піддону. А щодо зварки - як на мене так дешевше, головне, щоб не текло.