Пробив масляний піддон

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nzi, 21 сер 2011.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    от вчора сталася зі мною халепа вскочив в яму і пробив масляний піддон. інтуїтивно зупинився перевірити і висновок пробитий масляний піддон в районі зливного отвору. успішно добрі люди мене доволокли до Львова.За що їм велике спасибі,(просто махнув рукою і хлопчина Андрій зупинився от така має бути культура на дорозі.) Затягли мене на сервіс і в понеділок будуть проводитися зварювальні роботи. от в мене виникла низка запитань
    Чи зварювання є надійним? наскільки така зварка захистить наступного разу.
    Чи має можливо хто зі сторого мотора такий підон і може продати. правда часу на пошуки пару годин.. підкажіть чи варто міняти, і якщо варто то де знайти за такий короткий термін.
    Мотор 1,6 ТДІ 1989 року
    Буду вдячний за коменти

Останнє редагування модератором: 21 сер 2011
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Вони по ідеї дешеві як борщ. Попробуй подзвони на шрот на Зеленій біля Іскри. Там я здається бачив, принаймні від бензинових моторів точно багато. І ціни гуманні. Телефон їх є в розділі Довідка

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    Все залежить від зварювальника. Там тонка бляха і не кожен зможе добре заварити.
    Добре хлопці радять - взяти б/у - це надійніше. Тим більше що піддони 1.6 і 1.9 одинакові і їх є купи. Там треба тільки дивитись на вигин під масляний насос, бо було пару модифікацій під Т4

4. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    я пробивав піддон заварили мені помойду десь біля 100-150 грн коштувало досихпір все добре

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Амортизатори варто поміняти. Машину не повинно розкачувати аж до пробиття піддону. А щодо зварки - як на мене так дешевше, головне, щоб не текло.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)