проблема із стартером фольцваген каді

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем partos 2015, 3 гру 2015.

1. partos 2015

partos 2015 Новачок

Фольцваген кадди 1.9 TDI
    Доброї ночі всім шанувальникам, допоможіть у вирішенні проблеми:одного прекрасного дня вийшов до машини,а вона не заводиться((((((( ідуть іскри на самому стартері і все((((( першим ділом провірив всі провода(плюс,масу і тд), результату не було, зняв стартер - провірив на пряму- все працює, поставив назад- та сама проблема. Завів з буксіра-поїхав до електрика- після довгої провірки електрик сказав шо проблема в стартері, знову зняв завіз стартера на ремонт до спеців, після провірки електрик зробив висновок що стартер робочий. Приїхав - поставив-не заводиться, знову завів з букса поїхав знову до елетрика, після того як він його зняв і поставив знову- машина почала заводитись без всяких пробем- ЧУДО. але тут я поїздив пів дня приїхав-поставив,через деякий час захотів завести- Та сама проблема, стартер іскрить а ле не заводиться((((((( ніч постояла о чудо-завелась!!!! знову проїхавши певну дистанцію-заглушив-не заводиться((((( взяв молоток постукав по стартеру а в цей момент товариш повертав ключ запалювання - завелася. що порадите??????? вже схожу зрозуму,просто вивожу гроші здому ,а результату ніякого немає((((((може проблема не із стартером,а вєнец запав?????(хоча включав четверту передачу котив машину заглушену, щоб провернути- ні результат той самий(((((((

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    було в мене таке.... то стартер. Майстри, мабуть перевіряли без нагрузки.

3. partos 2015

partos 2015 Новачок

Фольцваген кадди 1.9 TDI
    так без нагрузки))))
    а що саме полетіло у стартері????? дякую за відповідь

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    я не фахівець, я експлуататор, тому можу помилятись.
    Могло "полетіти":
    - втягуюче
    - втулка стартера (мідна)
    якось так........

не рекламую, але, є (при наймі був) майстер толковий на вул.ПідДубом (біля моста, де вул.Джерельна), а саме між тим новим кільцем та ж/д мостом. Була в мене похожа хєрня, вилічили там, в той час, як на Зеленій (біля ДСК) не змогли.

Як правило стартер робочий, його міняти не треба. Знайди нормального майстра.

5. partos 2015

partos 2015 Новачок

Фольцваген кадди 1.9 TDI
    Дуже дякую, як знайду причину відпишусь,якшо цікаво,доброї ночі

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Ні.... з стартером. можливий варіант. Розбиті втулки у стартері. Без нагрузки може крутити, під нагрузкою стає наперекосяк і якісь щітки не дістають і іскрять.Поміняй втулки і добре передивись щітки, якась з них має бути "неправильно" вироблена

7. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    швидше за все проблема в бендиксі , було таке добро поки не купив новий стартер проблема не вирішилась
    без навантаження він працює а коли під навантаженням помирає , заведеш з буксиру потім може заводитись до пори до часу , якщо проводка чи втулки відчутно стартер просто клинив при крутінні або підклинював , якщо зїло зуби на маховику біда запороти бендикс цим дуже просто

8. partos 2015

partos 2015 Новачок

Фольцваген кадди 1.9 TDI
    проблему вирішив, завіз ще раз на ремонт стартера- прогорана обмотка. да і на рахунок провірки стартера під нагрузкою, як такої провірки взагалі немає, просто кидають на стенд і провіряють усі складові)))) всім дякую за поради, удачі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)