Значця така фігня, поставили мені давіча механіку 5-ти ступку, казали чогось після встановлення виросли до 2000 обороти холості, на першій передачі як даєш трошки газу, починає аццкі дьоргати машиною, 2-3-4-5 нормально, шо за фігня? :roll:
Відповідь: Народ, ахтунк, поставив механіку Мусиш детальніше описати симптоми - при яких умовах і як саме шарпає, так мало що можна сказати
Відповідь: Народ, ахтунк, поставив механіку колєга коли після 2 років їзди на автоматі купив собі тачку з механікою, то я довго з нього сміявся, поки він навчився на першій передачі нормально рушати і їхати
Відповідь: Народ, ахтунк, поставив механіку А я позавчора на автоматі їхав з Франика до Львова - 2 рази витискав щіплення так, що пасажири на передній панелі лежали а потім, коли звик, включив тіптронік і ще раз витиснув при переключанні
Відповідь: Проблема після заміни АКПП на МКПП Підозрюю, що щеплення поставили не відповідне або не правильно. Колись на Скірокко мав таке. Після заміни щеплення при рушанні на першій терблася машина. Справа в тому, що при встановленні корзини треба її направляти на місце спеціальним направляючим. Одним словом - скоріш за все не кваліфіковано встановлено щеплення.
Відповідь: Проблема після заміни АКПП на МКПП Всіх з новим роком! Замінив трос газу, смикати перестало, попустив щеплення, краще рушати стала, тащусь від механіки, автомат в порівнянні з механікою (той автомат що в мене був), лайно :mrgreen:
Відповідь: Народ, ахтунк, поставив механіку Я тк пару разів на Ауді А8 (4,7 л) квадро щеплення витискав. Я вам скажу, що гальма там дуже гарні. Потім поставив ногу ліву на підставку і забув про її існування. І все було тіп топ!
Доброго дня! Шановні друзі! не знаю чи можна, але хочу вам запропонувати свої послуги СТО. Всі види робіт!!! ремонт АКПП, варіаторів, роботів, і інше. все з гарантією у Львові.