Проблема після заміни АКПП на МКПП

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем XFox, 29 гру 2007.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Значця така фігня, поставили мені давіча механіку 5-ти ступку, казали чогось після встановлення виросли до 2000 обороти холості, на першій передачі як даєш трошки газу, починає аццкі дьоргати машиною, 2-3-4-5 нормально, шо за фігня? :roll:

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Народ, ахтунк, поставив механіку

а в тебе до того що стояло??

3. XFox

XFox Місцевий

010 койобка, автомат

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Мусиш детальніше описати симптоми - при яких умовах і як саме шарпає, так мало що можна сказати

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

колєга коли після 2 років їзди на автоматі купив собі тачку з механікою, то я довго з нього сміявся, поки він навчився на першій передачі нормально рушати і їхати

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

А я позавчора на автоматі їхав з Франика до Львова - 2 рази витискав щіплення так, що пасажири на передній панелі лежали :) а потім, коли звик, включив тіптронік і ще раз витиснув при переключанні :)

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Проблема після заміни АКПП на МКПП

Підозрюю, що щеплення поставили не відповідне або не правильно. Колись на Скірокко мав таке. Після заміни щеплення при рушанні на першій терблася машина. Справа в тому, що при встановленні корзини треба її направляти на місце спеціальним направляючим. Одним словом - скоріш за все не кваліфіковано встановлено щеплення.

8. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

знайома ситуація...:mrgreen: :mrgreen:

9. XFox

XFox Місцевий

Відповідь: Проблема після заміни АКПП на МКПП

Всіх з новим роком! Замінив трос газу, смикати перестало, попустив щеплення, краще рушати стала, тащусь від механіки, автомат в порівнянні з механікою (той автомат що в мене був), лайно :mrgreen:

• Подобається Подобається x 1
  10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я тк пару разів на Ауді А8 (4,7 л) квадро щеплення витискав. Я вам скажу, що гальма там дуже гарні. :) Потім поставив ногу ліву на підставку і забув про її існування. І все було тіп топ! :)

11. ste1980

ste1980 Новачок

Мерседес, Ауді, Субару, Фольксваген
    Доброго дня! Шановні друзі! не знаю чи можна, але хочу вам запропонувати свої послуги СТО. Всі види робіт!!! ремонт АКПП, варіаторів, роботів, і інше. все з гарантією у Львові.

12. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    в-да,а ви непереключаєтесь на їзду на іншому авто? слава Богу таких проблем немаю

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)