Проблема з АКПП, 6-ст, Тіптронік

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Степан 1985, 29 лют 2016.

1. Степан 1985

Степан 1985 Новачок

Golf 5
    В мене Гольф 5, 1.6 2007р.в, проблема полягає в тому,так як я розумію коли нагрівається коробка ідуть удари(ривки) з 1-2-3-2-1, коли їду тихенько даної проблеми немає. Підкажіть в чому може бути проблема, як її вирішити і хто це може зробити в нашому місті.

2. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    робили заміну масла в акпп

3. Степан 1985

Степан 1985 Новачок

Golf 5
    Масло, фільтра поміняв(1 тис.тому), але суттєвих змін не відбулося, до заміни, коли була холодна були маленькі ривки, думаю може рівня не було, після заміни на холодно пропали ривки.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Коробку на компютерну діагностику. З ударами в корбці бажано сильно довго не їздити. Добрі майстрои по АКПП в Тернополі. Тут у нас теж є пару .. тре питати у власників авто з АКПП

5. Степан 1985

Степан 1985 Новачок

Golf 5
    Деколи буваю в Тернополі, але зараз не планую їхати. Тому бажано майстрів порадити зі Львова або області, може прийдеться авто залишати. Майстрів хватає, але потрібні перевірені, які стикалися з даною проблемою, і знають чим і як воно "лікується". В мене була проблема на Опель вектра С МКПП, погано включалася 1-ша, два рази розбирали, а причина була банальна в тязі від куліси до кпп.

Останнє редагування: 29 лют 2016
  6. ste1980

ste1980 Новачок

Мерседес, Ауді, Субару, Фольксваген
    Доброго дня! Шановні друзі! не знаю чи можна, але хочу вам запропонувати свої послуги СТО. Всі види робіт!!! ремонт АКПП, варіаторів, роботів, і інше. все з гарантією у Львові.

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
  8. ste1980

ste1980 Новачок

Ткацька31

• Подобається Подобається x 1
  9. Степан 1985

Степан 1985 Новачок

Golf 5
    Коробка перейшла в аварійний режим, я був на навроцького заїхав на ауді центр і виявили, що причина в якомусь датчику який підтікав і перегрівався, замінили(чекав на нього 3 дні.). Потім біля двох днів коробка адаптувалася(тупила), тепер все ок, цінна питання 5000грн. Дякую всім хто хотів допомогти!!!

10. ste1980

ste1980 Новачок

Ткацька 31. Всі види послуг.

11. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    В мене теж була така проблема з тіптроном на Б5, але мені допомогла заміна масла. Він навіть ще і пробуксовув якось, не тільки бив. Допомогла заміна фільтра та масла, брав Мобил АТФ 320 на https://atl.ua/masla/transmissionnye/sinteticheskie і все стало на свої місця. Але я багато не їздив на цій машині, так як боявся, що може знову давати такі збої і продав машину. Зараз шукаю, але тільки на ручній, дуже багато проблем з цім автоматом!

12. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
    вот чому так стається +\-

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)