Проблема з баком

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Pavhom, 11 лип 2010.

1. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    При заправці пістолет завжди вибиває таке враження що бак повний хоча там 10 л. В чому проблема?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тільки в тому що в горловину попала якась ср#нь у вигляді якоїсь шмати. Спробуй в бак запхати трубочку. Якщо не пролізе то бери проволоку з гачком на кінці і пробуй витягнути

3. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Спробуй заправитись на іншій заправці.
    Своє авто не заправляю на заправці ОККО , тому що аналогічна проблема, а на будь якій іншій таких проблем не має.
    Можливо і таке.
    Я більше схиляюсь до того, що "пістолети" на деяких заправках аж занадто чутливі до парів. імхо

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    А звідки та шмата могла там взятись? Якщо він постійно заправляється на заправках, то навряд чи вона потрабила би в горловину через пістолет на заправці(або хтось кинув чи запхав щось).
    А трубку він не просуне в бак, якщо цього ніколи сам не робив. Там клапан і мені наприклад самому вдавалось тільки декілька разів так просовувати, і то шланг потрібно нормальний підібрати(гнучкий та потрібного діаметру).
    Цікаво чи постійно в нього вибиває пістолет, чи ні ?
    І нехай попробує заправитись з каністри через лійку, щоб побачити чи нормально паливо проходить через горловину в бак.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    незнаю. Я з ним не їжджу

6. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Пістолет вибиває постійно є випадки коли на деяких заправках бензин подається під меншим тиском і повільно набирається. А може бути що це завоздушений бак або клапан не працюєв в цій системіщо на горловині?
    На окко вже давно не заправляюсь теж замітив що горючка лайно на даний час заправляюсь на GFK досить непоганий бензин

Останнє редагування: 12 лип 2010
  7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    у мене таке було. причина - не працювала вентиляція бензобака. а саме перегнулася трубка, яка йде від бака до адсорбера.

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Апну тему...Сталася у мене така історія, або по іншому "моє авто Коперфільд". Як завжди, прогріваю свою жу-жу, попрацювала 3 хв. і заглохла, заводжу ще раз - те саме, знову...аналогічно. З вихлопної повітрям стріляє... Що за фігня? Я (як розумна блондінка :rolleyes:) відкриваю капот, всіма дротиками рухаю, свічки, дачики...копаю в праве колесо...:D -ніфіга!:ireful1: Підходжу до вихлопної - весь сніг засрало з неї всякою фігнею, і тут мене дьорнуло нахилитися і заглянути під авто, і що я бачу :eek::eek::eek: бензобак сплюснуло, одні кріплення висять, а бак, як пластмасову пляшку втянуло в середину...Йопти! Відкручую кришку бака і тільки свитс......затягнуло повітря. 10 хв. і бак майже вирівнявся на місце. Пробую ще раз завести і...о чудо! Трохи просралася і все гуд. А тепер питання: я звичайно, не спєц, але (ще трошки і відкрию свій автосервіс:cool:) напрошується висновок, що в баку створився вакуум, тобто повітря не поступає в бак. Як варіанти - забився впускний вентиляційний клапан, або здох клапан вентиляції паливного бака (той що йде від абсорбера). Хто що може порадити, в кого таке було, з чого починати? Самі трубки вентиляції продуваються, тобто не засмітилися і не перегнуті. Чому думаю, що здох дачик - знімаючи і під"єднуючи знову фішку до дачика, постійно в баку чути шум (втягується повітря) тобто дачик не працює і клапан постійно у відкритому положенні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)