Друзі допоможіть! Сам закривається центральний замок, розказую як, відкриваю машину і через 26 секунд замки автоматично закриваються, що це може бути?
в мене тоже така фігня, зняв машину з охорони, і якщо жодна дверка не була відкрита, то автоматично закривається назад. Я думав так нормально)))
є така ф-ція в сигналки. я собі її відключив нафіг, бо раз захлопнув таким чинм ключі в 100 км від дому, правда умудрився всерівно відкрити авто.
можливо не спрацьовуе кінцевик,перевір чи засвічуеться світло при відкриванні дверей після відкриття центральним замком,таке трапляеться часто.
У мене подібно, але якщо навіть відкрию дверку, а ключі залишаться в замку - все одно закриє. І так - то опція сигналки.
за сигналку тобі я нічого не скажу, бо сам не знаю яка вона! Літом все було гуд, почали падати дощі і почалась ця проблема, думаю що це десь намокли контакти!
зі світлом все гуд! Але я викупив одну штуку, біля завісів є маленький шток, коли двері закриваю він залазить в середену, і коли я його порухаю вниз, верх все працює добре і нічого автоматично не закривається!