Проблема з центральним замком

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Bod9, 29 січ 2013.

1. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    Друзі допоможіть! Сам закривається центральний замок, розказую як, відкриваю машину і через 26 секунд замки автоматично закриваються, що це може бути?

2. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    в мене тоже така фігня, зняв машину з охорони, і якщо жодна дверка не була відкрита, то автоматично закривається назад.
    Я думав так нормально)))

3. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Яка сигналка? якщо такого раніше не було, схоже що збились налаштування. Дай більше інформації.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    є така ф-ція в сигналки. я собі її відключив нафіг, бо раз захлопнув таким чинм ключі в 100 км від дому, правда умудрився всерівно відкрити авто.

5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Який ц/з? У мене теж була така фігня з вакуумним ц/з в морози минулої зими...Він тупо підмерзав...

6. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    можливо не спрацьовуе кінцевик,перевір чи засвічуеться світло при відкриванні дверей після відкриття центральним замком,таке трапляеться часто.

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене подібно, але якщо навіть відкрию дверку, а ключі залишаться в замку - все одно закриє. І так - то опція сигналки.

8. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    за сигналку тобі я нічого не скажу, бо сам не знаю яка вона! Літом все було гуд, почали падати дощі і почалась ця проблема, думаю що це десь намокли контакти!

9. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    і як мені цю функцію відключити?

10. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    зі світлом все гуд! Але я викупив одну штуку, біля завісів є маленький шток, коли двері закриваю він залазить в середену, і коли я його порухаю вниз, верх все працює добре і нічого автоматично не закривається!

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну от знаш причину, ремонтуй ;) кінцевик дверей.

12. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    Дякую за допомогу, це можна самому зробити, чи їхати до майстра?

13. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Можна самому.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)